- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kusura bakmayın geç gördüm naptınız acaba?Kizlar Ben de 2 gün üst üste test yapıyorum Çok Silik Bir Cizgi Çıkıyor Adetim 6 Gün Gecikti Ama lekelenmem Yok fotoğraf atıyorum cok belli değil ama bn görüyorum Eki Görüntüle 3729661
Bugün Normal Gebelik testi yaptım negatif çıktı 9 gün gecikmem oldu ovulasyon pozitif çıkıyorMerhaba kusura bakmayın geç gördüm naptınız acaba?
İdrarda çıkmayıp kanda çıkanı gördüm gec döllenme den dolayı sanırım hatta 9 gün gecikme ile beta hcg düşük olanıOvülasyon bende de hep regl günü bile silik çizgi çıkartıyordu çok bişey ifade etmiyor olabilir gecikme olduysa kan testi vermenizi öneririm
tabi olabiliyor bu şekildeİdrarda çıkmayıp kanda çıkanı gördüm gec döllenme den dolayı sanırım hatta 9 gün gecikme ile beta hcg düşük olanı
Degerınız yukseldı mıtabi olabiliyor bu şekilde
Hangi marka var gibi duruyorMerhaba benim testime de bakar mısınız
Bebe timeHangi marka var gibi duruyor
Bebe time
Malesef bugün regl oldum kimyasal gebelikmiş neden böyle oldu anlamıyorum çok üzgünüm.Degerınız yukseldı mı
Merhaba ben de ıkı kez kımyasal yaşadım genetık doktorunda tıbbı genetık testı yaptırın pıhtılaşma Olabılır ben Igne kullandım yamıleyken dusmedı oğlum 10 aylık şu anMalesef bugün regl oldum kimyasal gebelikmiş neden böyle oldu anlamıyorum çok üzgünüm.
Çok teşekkür ederim bakacağım mutlakaMerhaba ben de ıkı kez kımyasal yaşadım genetık doktorunda tıbbı genetık testı yaptırın pıhtılaşma Olabılır ben Igne kullandım yamıleyken dusmedı oğlum 10 aylık şu an
Merhabalar, predictor early testinde silik çizgi görüyorum sizce gebelik var mıdır? 6 gün önce bhcg negatif. 2 gün önce aynı idrar testini yaptım hiç çizgi yoktu. Daha önce de 3-4 sefer bu testi kullanmıştım hiç çizgi yoktu. Son adet tarihim 28 mart. Genelde 33-35 günde bir regl oluyorum. Sadece 2 gündür çok çok az kahverengi akıntı mevcut. Hafif kasık ağrısı göğüste dolgunluk da var regl önvek
mwMerhabalar, predictor early testinde silik çizgi görüyorum sizce gebelik var mıdır? 6 gün önce bhcg negatif. 2 gün önce aynı idrar testini yaptım hiç çizgi yoktu. Daha önce de 3-4 sefer bu testi kullanmıştım hiç çizgi yoktu. Son adet tarihim 28 mart. Genelde 33-35 günde bir regl oluyorum. Sadece 2 gündür çok çok az kahverengi akıntı mevcut. Hafif kasık ağrısı göğüste dolgunluk da var regl olcakmışım gibi.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun test sonucunuz hemen mi belirginleşti benimde böyle çıkıyor ama saatler sonra belirginleşiyor normal mi bilemiyorumMerhaba kusura bakmayın geç gördüm naptınız acaba?
Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazınMerhabalar, predictor early testinde silik çizgi görüyorum sizce gebelik var mıdır? 6 gün önce bhcg negatif. 2 gün önce aynı idrar testini yaptım hiç çizgi yoktu. Daha önce de 3-4 sefer bu testi kullanmıştım hiç çizgi yoktu. Son adet tarihim 28 mart. Genelde 33-35 günde bir regl oluyorum. Sadece 2 gündür çok çok az kahverengi akıntı mevcut. Hafif kasık ağrısı göğüste dolgunluk da var regl olcakmışım gibi.
Benimde testim böyle çıkti varmıdırMerhabalar, predictor early testinde silik çizgi görüyorum sizce gebelik var mıdır? 6 gün önce bhcg negatif. 2 gün önce aynı idrar testini yaptım hiç çizgi yoktu. Daha önce de 3-4 sefer bu testi kullanmıştım hiç çizgi yoktu. Son adet tarihim 28 mart. Genelde 33-35 günde bir regl oluyorum. Sadece 2 gündür çok çok az kahverengi akıntı mevcut. Hafif kasık ağrısı göğüste dolgunluk da var regl olcakmışım gibi.
Merhabalar, predictor early testinde silik çizgi görüyorum sizce gebelik var mıdır? 6 gün önce bhcg negatif. 2 gün önce aynı idrar testini yaptım hiç çizgi yoktu. Daha önce de 3-4 sefer bu testi kullanmıştım hiç çizgi yoktu. Son adet tarihim 28 mart. Genelde 33-35 günde bir regl oluyorum. Sadece 2 gündür çok çok az kahverengi akıntı mevcut. Hafif kasık ağrısı göğüste dolgunluk da var regl olcakmışım gibi.