Kızlar merhaba dün akşam uzeri nimo erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi ilk dakikalarda silik olarak çıktı (ama cok silik degildi baktığım gibi gördüm) sabh uyanınca kaset test yaptım ondada 3. Dakikada silik çizgiyi gördüm kan verdim sağlık ocaginda ama daha çıkmadı sonuc yarın cikacak nimo test için yalancı pozitif gösteriyor diye okudum bir kaç yerde sabah yaptigimda albi kaset testti sizce var mıdır erken gebelik testinin fotoğrafini ekledim tam belli olmuyor fotoğrafta ama o Rengin bir tık koyusuydu rengi
Var var ben gördüm ikinci çizgiyiKızlar merhaba dün akşam uzeri nimo erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi ilk dakikalarda silik olarak çıktı (ama cok silik degildi baktığım gibi gördüm) sabh uyanınca kaset test yaptım ondada 3. Dakikada silik çizgiyi gördüm kan verdim sağlık ocaginda ama daha çıkmadı sonuc yarın cikacak nimo test için yalancı pozitif gösteriyor diye okudum bir kaç yerde sabah yaptigimda albi kaset testti sizce var mıdır erken gebelik testinin fotoğrafini ekledim tam belli olmuyor fotoğrafta ama o Rengin bir tık koyusuydu rengi
Ayy inşallah 9 yıldır bekliyorum insallh bu ay umudum kırılmaz yineVar var ben gördüm ikinci çizgiyi
Baya da olmuş ama iki testinde negatif çıkma ihtimali çok az ya hemde farklı marka farklı cins testler komsumda iki kız sonra adetim geçti dedi test yapalım dedim utandı ben aldım testini yaptık 11 sene sonra yine hamileydi şimdi 3 tane kızı var hamileysen bile içimden geçen kız evlat oldu bilmiyorum hayırlısı olsunAyy inşallah 9 yıldır bekliyorum insallh bu ay umudum kırılmaz yine
Yarın hamileyim kizlarrrrrrr haberini bekliyorumAyy inşallah 9 yıldır bekliyorum insallh bu ay umudum kırılmaz yine
Allah sağlıkli versin inşallahBaya da olmuş ama iki testinde negatif çıkma ihtimali çok az ya hemde farklı marka farklı cins testler komsumda iki kız sonra adetim geçti dedi test yapalım dedim utandı ben aldım testini yaptık 11 sene sonra yine hamileydi şimdi 3 tane kızı var hamileysen bile içimden geçen kız evlat oldu bilmiyorum hayırlısı olsun
Ayyy insallahYarın hamileyim kizlarrrrrrr haberini bekliyorum
Son adetimin baslama tarihi 4 hazirandi 3-4 gün sürer adetim bu hesaba gore cikan sonuç normal mi 41.1 daha erken donemde mi acabaAyyy insallah