Silik çizgi gebelik testi

tubikkrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar merhaba dün akşam uzeri nimo erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi ilk dakikalarda silik olarak çıktı (ama cok silik degildi baktığım gibi gördüm) sabh uyanınca kaset test yaptım ondada 3. Dakikada silik çizgiyi gördüm kan verdim sağlık ocaginda ama daha çıkmadı sonuc yarın cikacak nimo test için yalancı pozitif gösteriyor diye okudum bir kaç yerde sabah yaptigimda albi kaset testti sizce var mıdır erken gebelik testinin fotoğrafini ekledim tam belli olmuyor fotoğrafta ama o Rengin bir tık koyusuydu rengi

Eklentiler

• file_00000000402c71f49e29ab69887ff79f.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 19

Eklentiler

• image-1782744499947.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 17
Var var ben gördüm ikinci çizgiyi

Albi de kullandım nimo da. Ben de doğru sonuçlar vermişlerdi defalarca. Çizgi çok belli. İnşallah hamilesinizdir

Ayy inşallah 9 yıldır bekliyorum insallh bu ay umudum kırılmaz yine
Baya da olmuş ama iki testinde negatif çıkma ihtimali çok az ya hemde farklı marka farklı cins testler komsumda iki kız sonra adetim geçti dedi test yapalım dedim utandı ben aldım testini yaptık 11 sene sonra yine hamileydi şimdi 3 tane kızı var hamileysen bile içimden geçen kız evlat oldu bilmiyorum hayırlısı olsun

Allah sağlıkli versin inşallah bunca yilin ardindan olsunda cinsiyeti hiç önemli değil benim için

Bence de 2 farklı test böyle belirgin yanlış sonuç çıkarmaz ya. İnşallah gebesinizdir

Kan sonucu çıkmış 41.1 beta hcg galiba hamileyim

`