- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi RApunzel batan
Kızlar test yaptım böyle çıktı acaba hamilelik varmı kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim silik ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka baya belli pozitif görünüyorKızlar test yaptım böyle çıktı acaba hamilelik varmı kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim silik ama Eki Görüntüle 3714439
Yabancı bir marka Almanya'dan gelmişti akrabam getirdi yaptım hemen çıktıHangi marka baya belli pozitif görünüyor
Benimkide 1 saat sonra böyle çıkti anlamadım varmı yokmuKızlar test yaptım böyle çıktı acaba hamilelik varmı kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim silik ama Eki Görüntüle 3714439
10 dk sonra geçersiz sayılırBenimkide 1 saat sonra böyle çıkti anlamadım varmı yokmu
Ama âdetime 7 gün var ve belirtilerimde oluyor mide bulantısı eğilirken kasklarim ağrıyor sık idrara çıkma var bı de belim ağrıyor hisdiyorum sanki testi erkenmi yaptım acaba10 dk sonra geçersiz sayılır
bence biraz erken canımAma âdetime 7 gün var ve belirtilerimde oluyor mide bulantısı eğilirken kasklarim ağrıyor sık idrara çıkma var bı de belim ağrıyor hisdiyorum sanki testi erkenmi yaptım acaba
VarKızlar test yaptım böyle çıktı acaba hamilelik varmı kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim silik ama Eki Görüntüle 3714439
Bende öyle düşünüyorum Şubat ayında düşük yaptım 6 haftalık kürtaj oldum bı ay korundum bu ay hissediyorum sanki varbence biraz erken canım
inşallah canımBende öyle düşünüyorum Şubat ayında düşük yaptım 6 haftalık kürtaj oldum bı ay korundum bu ay hissediyorum sanki var
Bence silik çıkmış var gibi ama erken olduğu için böyle çıkmış kanda bakarsan daha iyi sonuç alırsınMerhaba kan verdiniz mi
İnşallah canmminşallah canım![]()