- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
Evet canım ben de umutla gidip kan testi verdim sonuç 0.100 çıktıYa bu kadar yanıltıyolarmı
Acikcasi vardir diye dua etmiyorum Rabbim sen hakkimd ahayirli olani nasip et diyorumİnşaAllah senin vardır
İnşaAllah canımAcikcasi vardir diye dua etmiyorum Rabbim sen hakkimd ahayirli olani nasip et diyorum
Hayirlisi olmadi acilde kan veririm bugun yarinİnşaAllah canımGüzel haberlerini bekliyoruz İnşaAllah
Evet canım ben de umutla gidip kan testi verdim sonuç 0.100 çıktı
Hayırlısı hakkındaHayirlisi olmadi acilde kan veririm bugun yarin
Âmin canım cümlemizin İnşaAllahHayırlısı hakkında
Hayirlisi ya olmasa uzulmem yani hayirlsi derim vardir Rabbimin bir bildigi yarin kan vericem nasipse saglik ocaginda hayirli olan neyse o olsun insaellah beni supelemdoren ovulasyona denk gelmesiydi adetimd egecikti hos uc aydir baya duzensiz oluyo ama nasipKuzenimde de silik çizgi vardı kan verdi bir şey çıkmadı
Anladım. Siz de zaten hayırlısı diyorsunuz zaten ama gerçekten her şeyin hayırlısı. Bı tanıdık çocuğu olsun diye o kadar uğraştı ki çocuk oldu büyüdü ama berbat bı insan oldu. Şimdi ölsün diye dua ediyorlar. Yani sonuç ne olursa olsun üzülmeyin hayırlısı demeye devam edin.Hayirlisi ya olmasa uzulmem yani hayirlsi derim vardir Rabbimin bir bildigi yarin kan vericem nasipse saglik ocaginda hayirli olan neyse o olsun insaellah beni supelemdoren ovulasyona denk gelmesiydi adetimd egecikti hos uc aydir baya duzensiz oluyo ama nasip
Uzulcek bisey gormuyorum senelerce ugrasip olmayan var bi akrabamiz yedinsenedir denemedigi tedavi kalmadi o yuzden bizim hayr gorduklerimizde ser ser gorduklerimizde hayr vardir Rabbim en dogrusunu bilir zaten yarin ola hayr olaAnladım. Siz de zaten hayırlısı diyorsunuz zaten ama gerçekten her şeyin hayırlısı. Bı tanıdık çocuğu olsun diye o kadar uğraştı ki çocuk oldu büyüdü ama berbat bı insan oldu. Şimdi ölsün diye dua ediyorlar. Yani sonuç ne olursa olsun üzülmeyin hayırlısı demeye devam edin.
Pardon bir sonuc alabildinizmiBugun kan verdim yarin sonuc alicam dayanamadim bi test daha yaptim bu golgedeki hali
Canım seni üzmek istemem ama ben de yaptım bu ay adetim de gecikmişti silik çizgi çıktı ama yanıltmış test hasta oldum. Bu testler hatalı sonuç veriyor. ( prodoctor ve days comford için söylüyorum
12.6 pozitif degerim dusuk biraz ovulasyinum gec oldu baya ona bagliyorum ben yarin tekrar kan vericemPardon bir sonuc alabildinizmi
Hayırlı olsun canım tebriklerBugun kan verdim yarin sonuc alicam dayanamadim bi test daha yaptim bu golgedeki hali
Tesekkurler cevap icin..hayirli olsun güzel sonuçlar dilerim.12.6 pozitif degerim dusuk biraz ovulasyinum gec oldu baya ona bagliyorum ben yarin tekrar kan vericem
Tesekkur ederim hayorlisi artik sag saglim gelir insaellahHayırlı olsun canım tebrikler
Tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina insalelahTesekkurler cevap icin..hayirli olsun güzel sonuçlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?