Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım silik çizgi varsa bir şeyler vardır muhakkak hele ki 6 gün önceden. Kan vermende fayda varKızlar adetim den 6 gun once yaptim silik bir sekilde cikti ve aşırı derecede kasık agrilarim var bacagima kadar vuran bir siddeti var ve göğüs hassasiyetim var hamilemiyim acaba lütfen görüsleriniz benim icin önemli
Evet evetrr tabiki kesin hemde,Kızlar adetim den 6 gun once yaptim silik bir sekilde cikti ve aşırı derecede kasık agrilarim var bacagima kadar vuran bir siddeti var ve göğüs hassasiyetim var hamilemiyim acaba lütfen görüsleriniz benim icin önemli
Tekrar test yapsana daha koyu çıkacaktırŞuan adetime 2 gun kaldi o yuzden tam emin olamadim erken diye kn vermek istemedim napcagimı bilmiyorum ama
Kafam o kadar karışıkki olmazsa heveslenmek istemiyorm iki gun daha beklemek istiyorum umarım buraya mutlu haberlerle gelirimTekrar test yapsana daha koyu çıkacaktır
2 gün için içini yiyecek test yap netleştir işteKafam o kadar karışıkki olmazsa heveslenmek istemiyorm iki gun daha beklemek istiyorum umarım buraya mutlu haberlerle gelirim
Yani tabi öyle de işte insan bir ümit2 gün için içini yiyecek test yap netleştir işteHem negatif olsa bile hayat devam ediyor denemeye devam edersiniz. Ayrıca bence sen hamilesin
![]()
Merhaba benimde adetime 2 gün kaldı,henüz test yapmadım göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok siz hangi belirtileri yaşıyorsunuzŞuan adetime 2 gun kaldi o yuzden tam emin olamadim erken diye kn vermek istemedim napcagimı bilmiyorum ama
Ben kan testi verdim dun beta 98 cikti yani hamileyim bugun takrardan gitmemi istedi doktor artis varmj diye bakcak inşallah vardir belirtilerim gogus hassasiyeti o da cok fazla degildi bide fazlasiyla kasik agrisi vardi dua edin insallah beta yukselirMerhaba benimde adetime 2 gün kaldı,henüz test yapmadım göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok siz hangi belirtileri yaşıyorsunuz![]()
Sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla gelişir ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBen kan testi verdim dun beta 98 cikti yani hamileyim bugun takrardan gitmemi istedi doktor artis varmj diye bakcak inşallah vardir belirtilerim gogus hassasiyeti o da cok fazla degildi bide fazlasiyla kasik agrisi vardi dua edin insallah beta yukselir
Çok teşekkür ederim insallah rabbim size ve isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsinSizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla gelişir ve sağlıkla kucağınıza alırsınızumarım bende hayırlı haberler alırım çok istiyorum sizde bana dua eder misiniz
![]()