- 13 Ocak 2024
- 71
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi premses110
Arkadaşım silik çizgi gördüğünü söyledi ama görünmüyor bnce anlayan biri bakabılır mi sabah yapmıştım bu testi foto 5 dk içinde çekildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miratech markaydı bu test regl olmadıkça kusuru testte arıyorum bu marka güvenilir migöremedim![]()
Tatlım bu kaçıncı konunArkadaşım silik çizgi gördüğünü söyledi ama görünmüyor bnce anlayan biri bakabılır mi sabah yapmıştım bu testi foto 5 dk içinde çekildi
Eki Görüntüle 3451018
Hangi marka test cnm bu ben bugün 25 tl ye aldım ucuzlardan o yüzden güven vermiyorBenim de 5 dakika içinde görünmemisti tamamen kuruyunca incecik bir cizgim belirdi hatta eşim hala yok çizgi filan diyordu. inşallah sizinde öyle olurfotoğrafını da koyayim
Reglin kaç gün gecikti kan vermek için kaç gün geçse net belli olur kiProdoctor diye bir marka iyi mi bilmiyorum ama böyle çıktığının ertesi günü kan verdim beta hcg değerim 86 cikmisti
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Doktorumun test yaptır dediği günden iki gün önce evde test yaptım test günümden bir gün önce de kanda çıkmış oldu. Yani adet tarihim geçmemişti henüz.Reglin kaç gün gecikti kan vermek için kaç gün geçse net belli olur ki
Biraz daha bekle evde tekrar test yap çıkarsa kan verirsinReglin kaç gün gecikti kan vermek için kaç gün geçse net belli olur ki
Anladım cnm benımde 5 güne yaklaştı gelmiyor evet agrım var ama gelmediği için acaba mı diyorum sorup duruyorum burda belirti gecikme vs hakkını helal et zamanını aldım inş bnde gebişimdirBen tüp bebekle hamile kaldım. Doktorumun test yaptır dediği günden iki gün önce evde test yaptım test günümden bir gün önce de kanda çıkmış oldu. Yani adet tarihim geçmemişti henüz.
Seni çok iyi anlıyorum canım hep böyle bir belirti arıyoruz. Bazen geç döllenmede olabiliyormuş o yüzden de testte çıkmiyormus. Umarım öyledir sende bebeğine en yakın zamanda kavuşursun. Helal olsun hiç sorun değil. Bende aynı yollardan geçtim. İnşallah hayırlı haberler alırsınAnladım cnm benımde 5 güne yaklaştı gelmiyor evet agrım var ama gelmediği için acaba mı diyorum sorup duruyorum burda belirti gecikme vs hakkını helal et zamanını aldım inş bnde gebişimdir
İnş canımSeni çok iyi anlıyorum canım hep böyle bir belirti arıyoruz. Bazen geç döllenmede olabiliyormuş o yüzden de testte çıkmiyormus. Umarım öyledir sende bebeğine en yakın zamanda kavuşursun. Helal olsun hiç sorun değil. Bende aynı yollardan geçtim. İnşallah hayırlı haberler alırsın
ben hiç kullanmadım bu markayı o yüzden test hakkında yorum yapamicam. ama yanlış negatif çok nadir testlerdeMiratech markaydı bu test regl olmadıkça kusuru testte arıyorum bu marka güvenilir mi