Silik çizgi görünmüyor degıl mi ?

premses110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
71
12
3
24
Arkadaşım silik çizgi gördüğünü söyledi ama görünmüyor bnce anlayan biri bakabılır mi sabah yapmıştım bu testi foto 5 dk içinde çekildi

Arkadaşım silik çizgi gördüğünü söyledi ama görünmüyor bnce anlayan biri bakabılır mi sabah yapmıştım bu testi foto 5 dk içinde çekildi
Eki Görüntüle 3451018
Tatlım bu kaçıncı konun
Regl gecikmenin sebebi için bi doktora gitsen.
Üzgünüm ama negatif testlerin bu kadar stres yaparsan regl de olamazsın

Benim de 5 dakika içinde görünmemisti tamamen kuruyunca incecik bir cizgim belirdi hatta eşim hala yok çizgi filan diyordu. inşallah sizinde öyle olur fotoğrafını da koyayim

Eklentiler

• 1000023096.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
Prodoctor diye bir marka iyi mi bilmiyorum ama böyle çıktığının ertesi günü kan verdim beta hcg değerim 86 cikmisti

Reglin kaç gün gecikti kan vermek için kaç gün geçse net belli olur ki
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Doktorumun test yaptır dediği günden iki gün önce evde test yaptım test günümden bir gün önce de kanda çıkmış oldu. Yani adet tarihim geçmemişti henüz.

Ben tüp bebekle hamile kaldım. Doktorumun test yaptır dediği günden iki gün önce evde test yaptım test günümden bir gün önce de kanda çıkmış oldu. Yani adet tarihim geçmemişti henüz.
Anladım cnm benımde 5 güne yaklaştı gelmiyor evet agrım var ama gelmediği için acaba mı diyorum sorup duruyorum burda belirti gecikme vs hakkını helal et zamanını aldım inş bnde gebişimdir

Anladım cnm benımde 5 güne yaklaştı gelmiyor evet agrım var ama gelmediği için acaba mı diyorum sorup duruyorum burda belirti gecikme vs hakkını helal et zamanını aldım inş bnde gebişimdir
Seni çok iyi anlıyorum canım hep böyle bir belirti arıyoruz. Bazen geç döllenmede olabiliyormuş o yüzden de testte çıkmiyormus. Umarım öyledir sende bebeğine en yakın zamanda kavuşursun. Helal olsun hiç sorun değil. Bende aynı yollardan geçtim. İnşallah hayırlı haberler alırsın

İnş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…