Arkadaşlar bugün gecikmemin 5. Günü test yaptım. İlk görselde ki gibi Silik çıktı göğüslerimde falan ağrı var. Batma ağrısı da var karnımda. Sonradan testte renkte kayma oldu. Şimdi bu ne demek oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5-10 dakika içinde çıktıysa hamilelik var demektir. Biraz fazla damlatmişsiniz sanırım dağılmış birazArkadaşlar bugün gecikmemin 5. Günü test yaptım. İlk görselde ki gibi Silik çıktı göğüslerimde falan ağrı var. Batma ağrısı da var karnımda. Sonradan testte renkte kayma oldu. Şimdi bu ne demek oluyor
Hemen çıktı 2. Çizgi sonradan renk yarım saat sonra falan dağıldıİlk 5-10 dakika içinde çıktıysa hamilelik var demektir. Biraz fazla damlatmişsiniz sanırım dağılmış biraz
5 gun gecikmeye kan neden vermedinizHemen çıktı 2. Çizgi sonradan renk yarım saat sonra falan dağıldıanlayamadım o yüzden
Ne bileyim çok ümitlenmek istemedim. Yarın için randevu aldım. İnşallah vereceğim.5 gun gecikmeye kan neden vermediniz
Hayırlı olsun kan verip artışı takip edinHemen çıktı 2. Çizgi sonradan renk yarım saat sonra falan dağıldıanlayamadım o yüzden
İnşallah çok istiyorumHayırlı olsun kan verip artışı takip edin![]()
İnşallahİnşallah çok istiyorum6 aydır evliyim ama bu ay korunmadık
Rabbim en kısa sürede hayırlısını nasip etsinİnşallahbende 5 ay olucak bizde korunmuyoruz bakalım nasip
Amin inşallahRabbim en kısa sürede hayırlısını nasip etsin
ben de oyle silik cizgi gordum 5 gun sonra test tine silikti. gittim beya verdim ertesi gun kimyasal oldu. adet oldum. bekletmenin bi onemi yokmus her turlu olacak olan oluyor insallah saglikla kavusursunuz bebiseNe bileyim çok ümitlenmek istemedim. Yarın için randevu aldım. İnşallah vereceğim.
Çok üzüldüm. Benimde hevesim kırıldı. Mesajınızaben de oyle silik cizgi gordum 5 gun sonra test tine silikti. gittim beya verdim ertesi gun kimyasal oldu. adet oldum. bekletmenin bi onemi yokmus her turlu olacak olan oluyor insallah saglikla kavusursunuz bebise
neden kirilsin hayirlisina inanan insanlariz denemeye devam insÇok üzüldüm. Benimde hevesim kırıldı. Mesajınıza![]()
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın . Hepimize en kısa sürede hayırlısı nasip olsunneden kirilsin hayirlisina inanan insanlariz denemeye devam ins
Benimde böyleydi çok iyi gebesiniz ama daha yenii ve beta az çıkar, gerçi bu erken değil normal gebelik testi ona rağmen böyleyse 350 400 çıkar tebriklerrSabah test Yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilemiym
Merhaba canım. Merak ettim sonuç ne oldu?Arkadaşlar bugün gecikmemin 5. Günü test yaptım. İlk görselde ki gibi Silik çıktı göğüslerimde falan ağrı var. Batma ağrısı da var karnımda. Sonradan testte renkte kayma oldu. Şimdi bu ne demek oluyor
Özelden yazilabiliyormu burdan konuşabilirmiyizBenimde böyleydi çok iyi gebesiniz ama daha yenii ve beta az çıkar, gerçi bu erken değil normal gebelik testi ona rağmen böyleyse 350 400 çıkar tebriklerr![]()