- 27 Eylül 2024
- 24
- 1
- 1
- Konu Sahibi Busebtkyn00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ilk yaptığımda çıktı zaten sonradan böyle netleşti ve diğer testlerimin hepsi bu şekilde silik kaset testte bile negatif olsa en azından birinde çıkmaznegatif bu. ilk 10 dk cıkan sonuca bakın. sonrası yanıltıcı
burda çizgiyi göremedim ben zaten. test de çok beklemiş belliAma ilk yaptığımda çıktı zaten sonradan böyle netleşti ve diğer testlerimin hepsi bu şekilde silik kaset testte bile negatif olsa en azından birinde çıkmaz
Negatif gözüküyor. Bu tarz gölgeli gri bölgeler çıkabiliyor bu testlerdeKızlar Adetime 4 gün var nimo test yaptım silik çıktı tekrar bu testi yaptım uzaktan bakınca hemen anında silik çıktı sonradan böyle netleşti hamile miyim?
Adetimi bekleyelim o zamanNegatif gözüküyor. Bu tarz gölgeli gri bölgeler çıkabiliyor bu testlerde
Nimo hatalı çıkartıyor benim daha belirgindi negatiftim amaAma ilk yaptığımda çıktı zaten sonradan böyle netleşti ve diğer testlerimin hepsi bu şekilde silik kaset testte bile negatif olsa en azından birinde çıkmaz
Canımsın bugün regl oldumNimo markaya güvenme derim bende hemen çıkarttı ama negatifti.. inşallah senin vardır tabiki![]()
Haklısınız regl oldumNimo hatalı çıkartıyor benim daha belirgindi negatiftim ama