Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ever çok silik adetime 3 gün var olabilir mi sizceÇok silik gördüm
3 varsa evet olabilir yarın kan testi verinEver çok silik adetime 3 gün var olabilir mi sizce
Çok teşekkür ederim yanıtınız içinn yarın test vereceğim3 varsa evet olabilir yarın kan testi verin
Benimde aynı
benimki de aynı Böyle canım kan testi verdin mi adetin geçmiş senin net belli olur benim 3 gün var adetimin geçmesini bekliyorum test için
Kan vermedim açıkcası cesaret edemiyorum hep negatif gördüğüm için bide sonuçta gecikmem oldu 6 gün çıkardı daha belirgin diye de düşünüyorum bilmiyorımBenimde aynı
benimki de aynı Böyle canım kan testi verdin mi adetin geçmiş senin net belli olur benim 3 gün var adetimin geçmesini bekliyorum test için![]()
Olabilir bence gecikme olmuş kan verip içinizi rahatın derimKan vermedim açıkcası cesaret edemiyorum hep negatif gördüğüm için bide sonuçta gecikmem oldu 6 gün çıkardı daha belirgin diye de düşünüyorum bilmiyorım![]()
Yarın olmazsa öyle yapayım, umarım hakkımızda hayırlısı olur inşallah canımOlabilir bence gecikme olmuş kan verip içinizi rahatın derim![]()
Ne zaman çıktıEver çok silik adetime 3 gün var olabilir mi sizce
Hemen böyle çıktınYani kaç dakikada
Mutlaka kan testi yaptirin. Hemen ciktiysa büyük ihtimalle hamilesiniz tebriklerrHemen böyle çıktın
4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı acaba bu pozitif miiiiMutlaka kan testi yaptirin. Hemen ciktiysa büyük ihtimalle hamilesiniz tebriklerr
4 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı acaba bu pozitif miiii![]()
Ay çok heyecanlandım inşallah öyledirİnşallah pozitiftirrr siz kesinleştirin
Ne gibi belirtileriniz vardrAy çok heyecanlandım inşallah öyledir![]()
Göğüslerim aşırı şişkin adet olacak gibi değilim midemde bulantı var aşırı halsizimNe gibi belirtileriniz vardr