En az 3 gunluk bir gecikmdde bariz 2.cizgi cikiyor ben pek goremedim silik cizgiyi kasimdan beri adet olmuyorsaniz bi dr a gorunseniz?Ikinci çizgi gölge gibi bellli oluyor pko hastasıyım adet düzensizliğim var yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz bu ay sogan kuru kullandım ayın 1 inde bitti 15 gün kullandım ama adet görmedim son adet tarihim 28 kasımmEki Görüntüle 2577057
Ben küçük bi ilçece oturuyorum ve hastanemizde jinekolog yok âdetlerim hep düzensizdir genelde adet sokturucuyle oluyorum ikinci cizgi fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben normalde daha belirginEn az 3 gunluk bir gecikmdde bariz 2.cizgi cikiyor ben pek goremedim silik cizgiyi kasimdan beri adet olmuyorsaniz bi dr a gorunseniz?
Bende ilk.gebeligimden once pko hastasiydim tedavi ile hamile kalmistim bence yarin sabah saglik.ocaginda falan bir kan testi yaptirinBen küçük bi ilçece oturuyorum ve hastanemizde jinekolog yok âdetlerim hep düzensizdir genelde adet sokturucuyle oluyorum ikinci cizgi fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben normalde daha belirgin
Nasıl bi tedavi gördünüz?Bende ilk.gebeligimden once pko hastasiydim tedavi ile hamile kalmistim bence yarin sabah saglik.ocaginda falan bir kan testi yaptirin
Oncomed markasıCanım kuruma çizgisi gibi duruyor, testinin markası ne? Bebe time albi mirlatech gibi bazı markalar bu şekilde sonuç verebiliyor
Kaç dk da çıktı eğer 10 dk sonra çıktıysa kuruma çizgisidir canımOncomed markası
Yaptıktan 5 dk sonrasına kadar bisey yoktu sonra masanın üzerinde bırakmıştım çöpe atmak için tekrar baktım dikkatli bi şekilde o zman gördüm emin olamadım acaba ilk baktığımda farkmı edemedim yada dediginiz gibi kuruma çizgisini ama daha öncede çok sayıda test yaptım hiç birinde saatler sonra bile hiç bisey çıkmamıştı bide forumda böyle olup hamile olduğunu öğrenen bi kaç kişi gördüm umut ettim en iyisi ben testi tekrarlayayım umarım bebiş vardırKaç dk da çıktı eğer 10 dk sonra çıktıysa kuruma çizgisidir canım
Yaptıktan 5 dk sonrasına kadar bisey yoktu sonra masanın üzerinde bırakmıştım çöpe atmak için tekrar baktım dikkatli bi şekilde o zman gördüm emin olamadım acaba ilk baktığımda farkmı edemedim yada dediginiz gibi kuruma çizgisini ama daha öncede çok sayıda test yaptım hiç birinde saatler sonra bile hiç bisey çıkmamıştı bide forumda böyle olup hamile olduğunu öğrenen bi kaç kişi gördüm umut ettim en iyisi ben testi tekrarlayayım umarım bebiş vardır
Inşallah benimledir melegim:) Testi tekrarlayınca atarım tekrar resimAynen canım testi tekrarla, inşallah vardır melek♥
Beni de etiketle merak ettim sonucuInşallah benimledir melegim:) Testi tekrarlayınca atarım tekrar resim
Tamam canım. Allah isteyen herkese nasip etsin 6-7 aydır uğraşıyoruz ama tık yok âdetlerim düzensiz pko hastasiyim ilacsiz yilda 3 yada4 defa oluyorum bebege karar verdikten sonra ilacida biraktim e adet dr olmayinca insanin icinde sureklu bi umut oluyorBeni de etiketle merak ettim sonucuinşallah vardır bebiş benim bu aydan bi beklentim yok maalesef
Aynen canım ben de 18 aydır uğraşıyorum, nasip... Yumurtalık tembelliğim var ve ben de ilaçsız yılda 4 5 kez adet oluyorum maalesefT
Tamam canım. Allah isteyen herkese nasip etsin 6-7 aydır uğraşıyoruz ama tık yok âdetlerim düzensiz pko hastasiyim ilacsiz yilda 3 yada4 defa oluyorum bebege karar verdikten sonra ilacida biraktim e adet dr olmayinca insanin icinde sureklu bi umut oluyor
Inşallah tesekkurlerSabah ilk idrarla testi tekrar edin. Yine silik çizgi çıkarsa sağlık ocağına gidip beta baktırın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kan tahlili yaptım 0.100 çıktı malesefAynen canım ben de 18 aydır uğraşıyorum, nasip... Yumurtalık tembelliğim var ve ben de ilaçsız yılda 4 5 kez adet oluyorum maalesefbu ay da klomen kullandım ve iğne oldum 5. Günüm iğneden sonraki ve bata 9 gün var ama olmadı galiba
Hayırlısı olsun canımKan tahlili yaptım 0.100 çıktı malesef
Bende ilk.gebeligimden once pko hastasiydim tedavi ile hamile kalmistim bence yarin sabah saglik.ocaginda falan bir kan testi yaptirinBen küçük bi ilçece oturuyorum ve hastanemizde jinekolog yok âdetlerim hep düzensizdir genelde adet sokturucuyle oluyorum ikinci cizgi fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben normalde daha belirgin
Oncellikle tam 1 yil dkh ile tedavi oldum kistlerin erimesi icin 1 yilin sonunda dr 6 ay biraktirdi ve yeniden pko geri gelip helmedigini takip ettik cok fazla bekletmeden klomen tedavisine basladjk ilk ay hamile kaldimNasıl bi tedavi gördünüz?
Bana hep adet söktürücü veriyorlar adı tarlusal hiç doğum kontrol hapı vermediler .tarlusal dada kullandığım ay adet oluyorum kullanmazsam yine olmuyorumBende ilk.gebeligimden once pko hastasiydim tedavi ile hamile kalmistim bence yarin sabah saglik.ocaginda falan bir kan testi yaptirin
Oncellikle tam 1 yil dkh ile tedavi oldum kistlerin erimesi icin 1 yilin sonunda dr 6 ay biraktirdi ve yeniden pko geri gelip helmedigini takip ettik cok fazla bekletmeden klomen tedavisine basladjk ilk ay hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?