Silik cizgi hamilemiyim????

Hilalsule

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
13
6
16
35
Ikinci çizgi gölge gibi bellli oluyor pko hastasıyım adet düzensizliğim var yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz bu ay sogan kuru kullandım ayın 1 inde bitti 15 gün kullandım ama adet görmedim son adet tarihim 28 kasımm

En az 3 gunluk bir gecikmdde bariz 2.cizgi cikiyor ben pek goremedim silik cizgiyi kasimdan beri adet olmuyorsaniz bi dr a gorunseniz?

En az 3 gunluk bir gecikmdde bariz 2.cizgi cikiyor ben pek goremedim silik cizgiyi kasimdan beri adet olmuyorsaniz bi dr a gorunseniz?
Ben küçük bi ilçece oturuyorum ve hastanemizde jinekolog yok âdetlerim hep düzensizdir genelde adet sokturucuyle oluyorum ikinci cizgi fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben normalde daha belirgin

Canım kuruma çizgisi gibi duruyor, testinin markası ne? Bebe time albi mirlatech gibi bazı markalar bu şekilde sonuç verebiliyor

Ben küçük bi ilçece oturuyorum ve hastanemizde jinekolog yok âdetlerim hep düzensizdir genelde adet sokturucuyle oluyorum ikinci cizgi fotoğrafta tam belli olmuyor ama ben normalde daha belirgin
Bende ilk.gebeligimden once pko hastasiydim tedavi ile hamile kalmistim bence yarin sabah saglik.ocaginda falan bir kan testi yaptirin

Kaç dk da çıktı eğer 10 dk sonra çıktıysa kuruma çizgisidir canım
Yaptıktan 5 dk sonrasına kadar bisey yoktu sonra masanın üzerinde bırakmıştım çöpe atmak için tekrar baktım dikkatli bi şekilde o zman gördüm emin olamadım acaba ilk baktığımda farkmı edemedim yada dediginiz gibi kuruma çizgisini ama daha öncede çok sayıda test yaptım hiç birinde saatler sonra bile hiç bisey çıkmamıştı bide forumda böyle olup hamile olduğunu öğrenen bi kaç kişi gördüm umut ettim en iyisi ben testi tekrarlayayım umarım bebiş vardır

Aynen canım testi tekrarla, inşallah vardır melek

T
Beni de etiketle merak ettim sonucu inşallah vardır bebiş benim bu aydan bi beklentim yok maalesef
Tamam canım. Allah isteyen herkese nasip etsin 6-7 aydır uğraşıyoruz ama tık yok âdetlerim düzensiz pko hastasiyim ilacsiz yilda 3 yada4 defa oluyorum bebege karar verdikten sonra ilacida biraktim e adet dr olmayinca insanin icinde sureklu bi umut oluyor

Aynen canım ben de 18 aydır uğraşıyorum, nasip... Yumurtalık tembelliğim var ve ben de ilaçsız yılda 4 5 kez adet oluyorum maalesef bu ay da klomen kullandım ve iğne oldum 5. Günüm iğneden sonraki ve bata 9 gün var ama olmadı galiba

Sabah ilk idrarla testi tekrar edin. Yine silik çizgi çıkarsa sağlık ocağına gidip beta baktırın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kan tahlili yaptım 0.100 çıktı malesef

Bende ilk.gebeligimden once pko hastasiydim tedavi ile hamile kalmistim bence yarin sabah saglik.ocaginda falan bir kan testi yaptirin
Nasıl bi tedavi gördünüz?
Oncellikle tam 1 yil dkh ile tedavi oldum kistlerin erimesi icin 1 yilin sonunda dr 6 ay biraktirdi ve yeniden pko geri gelip helmedigini takip ettik cok fazla bekletmeden klomen tedavisine basladjk ilk ay hamile kaldim

Bana hep adet söktürücü veriyorlar adı tarlusal hiç doğum kontrol hapı vermediler .tarlusal dada kullandığım ay adet oluyorum kullanmazsam yine olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…