- 15 Haziran 2025
- 12
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi isimvermekistemeyen
-
Sizce reglim gecikicekmi diye bekleyip öylemi yapsam yoksa bugun bir dahamı yapayımEvet bence var
Bugün tekrarlasanız yine çıkar gibi geldi
Hayırlısı olsunn
Siz bilirsiniz ama bu çizgiye göre bugünde yapsanız silikte olsa çıkar gibi geldi banaSizce reglim gecikicekmi diye bekleyip öylemi yapsam yoksa bugun bir dahamı yapayım
Test bozuk gözüküyor. Tekrarlamanız lazımKızlar merhaba adetime 15 gün falan kala ilişki oldu şuan 2-3 gün var daha gecikme olucakmı olmayacakmı bilmiyorum kasık ağrısı ve meme hassasiyetim var sizce hamilemiyim testi ne zaman tekrarlıyayım bu arada testi yaptıktan bir gün sonra foto çekmek aklıma geldi ama silik çizgi gözüküyor yani baya
Test ilk gün düzgün dü fotoğrafı bir gün sonra çektim boya biraz yayılmışTest bozuk gözüküyor. Tekrarlamanız lazım
Testin içeriğinde ilk yirmi dakikadaki sonuçlar geçerlidir yazıyor 20 dk içinde çıktıSiz bilirsiniz ama bu çizgiye göre bugünde yapsanız silikte olsa çıkar gibi geldi bana
Ama daha net kırmızı çizgi için gününüzün 1 hafta geçmesini bekleyebilirsiniz
Çizgi ilk 10 dk içinde netse hamilesiniz demektir
kişiden kişiye değişir okasık ağrısı reglden dolayı değilde yerleşme ilk hafta ağrısıysa ne kadar sürer bir de şiddeti ne derece olur acaba
6 gündür kasıklarımda ağrı var ara sıra sancı giriyor biraz sonra geçiyor yürürken adım attığımdada kasıklarımın orası kasılır gibi oluyor normalmi sizcekişiden kişiye değişir o
canım adette de olur bu herşeyı hamıleliğe bağlayamayız netletırmek istiyorsan kan ver6 gündür kasıklarımda ağrı var ara sıra sancı giriyor biraz sonra geçiyor yürürken adım attığımdada kasıklarımın orası kasılır gibi oluyor normalmi sizce
Biraz panik ve heyecan yaptım açıkcası emin olmadan kan vermeye gidersem üzülürüm diye gitmek istemiyorumcanım adette de olur bu herşeyı hamıleliğe bağlayamayız netletırmek istiyorsan kan ver
o zaman adetın geçmesini bekleyeceksin bu kadar stres fazla bıraz salBiraz panik ve heyecan yaptım açıkcası emin olmadan kan vermeye gidersem üzülürüm diye gitmek istemiyorum
Doğru söylüyorsun evet teşekkür ederim hayırlısı artıko zaman adetın geçmesini bekleyeceksin bu kadar stres fazla bıraz sal
Elinde test varsa tekrar yap canım. İlk 10 dk sonucu atarsan yorumlarızTest ilk gün düzgün dü fotoğrafı bir gün sonra çektim boya biraz yayılmış
Yarın alıp tekrar yapacağım atarım sonucu teşekkür ederimElinde test varsa tekrar yap canım. İlk 10 dk sonucu atarsan yorumlarız
Yok gibi duruyor sanki ama kaç dk oldu test yapalı
Yok gibi duruyor sanki ama kaç dk oldu test yapalı
Ben göremedim ama bilmiyorum hayırlısı nasıl istiyorsan inşallah ikimizinde pozitiftirEki Görüntüle 3605211
10-15 dkk olmuştu çizgi görür gibi olunca açıp baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?