Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikti normalde adet öncesi lekelenmem olmazdı dün sabah pembe leke geldiğini gördüm adet oldum sandım ama devamı gelmedi akşam test yaptım silik çıktı daha önce böyle bir olay başına gelen var mı sizce nedir ?
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikti normalde adet öncesi lekelenmem olmazdı dün sabah pembe leke geldiğini gördüm adet oldum sandım ama devamı gelmedi akşam test yaptım silik çıktı daha önce böyle bir olay başına gelen var mı sizce nedir
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikti normalde adet öncesi lekelenmem olmazdı dün sabah pembe leke geldiğini gördüm adet oldum sandım ama devamı gelmedi akşam test yaptım silik çıktı daha önce böyle bir olay başına gelen var mı sizce nedir ?
Hamilesin benimde 2 gün var adetime benmde pembe lekenleme oldu dünden beri ha adet oldum olcm diyom bişey yok inşallah benmde yerleşme kanamasdr sabah test yaptım bişey çıkmadı idrar testi
Hamilesin benimde 2 gün var adetime benmde pembe lekenleme oldu dünden beri ha adet oldum olcm diyom bişey yok inşallah benmde yerleşme kanamasdr sabah test yaptım bişey çıkmadı idrar testi