Silik çizgi lütfen bakar mısınızz

Kullanicic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
543
230
53
27
Merhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?

Eklentiler

• IMG_20230417_222621.webp
    IMG_20230417_222621.webp
    7 KB · Görüntüleme: 453
Merhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Silik cizgiyi ben goremedm ama bende silikti sonaradan netlesti hayrlisi bakalm

Ck erkendi adetime 2 gun kalmsti hatta erken tes almstm bende olmazsada üzülme gene olur
O kadar stresliyim ki başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin bile etmezdim fotoğraf ta çok belli olmuyor olabilir ama ben görebiliyorum bu silik çizgiyi bile görmeyi o kadar çok istedim ki

O kadar stresliyim ki başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin bile etmezdim fotoğraf ta çok belli olmuyor olabilir ama ben görebiliyorum bu silik çizgiyi bile görmeyi o kadar çok istedim ki
Yarn daha net cikiyo silik olan benm oyleydi insallah hamilesinizdr ne mutlu net cikarsa yazin litfen kan varn kanda daha net cikar

Kuruma çizgisi gibi duruyor, kaç dakika sonra çıktı

Ben gölgeyi goruyorum.Benim testlerimde bu şekilde çıkıyordu.bugun erken gebelik testi yaptım silik bile cikmadi.carsamba regl günüm benimde.acikcasi benim umudum kalmadı.ama inşallah sizin vardır 🌸🌸

Ben gölgeyi goruyorum.Benim testlerimde bu şekilde çıkıyordu.bugun erken gebelik testi yaptım silik bile cikmadi.carsamba regl günüm benimde.acikcasi benim umudum kalmadı.ama inşallah sizin vardır 🌸🌸
Canım böyle düşünme her zaman umut var Allah sana bu hayırlı gece hürmetine güzel bir evlat versin inşallah tez zamanda

Merhaba yeniden test yaptınız mı acaba

Back
X