Kurutma çizgisi olabilir mi ne zaman çıktıBi bakabilirmisiniz rica etsem lütfen bişeyler var mı acaba ya
Kurutma çizgisi olabilir mi ne zaman
Ben de test yaptığımda böyleydi bi keresinde sonra baktım tarihi geçmiş.Ar+med markaydı yine böyle gösteriyordu sonra başka almıştım canım sen bence başka bi testle yine tekrarla test bozuk ya da tarihi geçmiş olabilir çünküyarın sabah ilk idrarla test yapsana yine bakalım koyulaşmış mı , adetin 10 gün geçtiyse şimdi çok koyu olması lazımdı normalde ilk günler böyle silik oluyor bilemedim ya istiyorsan inşallah vardır.Ben de yaptım bi bakar mısınız bende var mı acaba ya
Evet benimki de +med yaBen de test yaptığımda böyleydi bi keresinde sonra baktım tarihi geçmiş.Ar+med markaydı yine böyle gösteriyordu sonra başka almıştım canım sen bence başka bi testle yine tekrarla test bozuk ya da tarihi geçmiş olabilir çünkü
Yine sen kan ver canım da benim de böyle çıktı hamile değilimKızlar ben yanlış mı görüyorum yoksa gerçekten silik bir çizgi mi var adetim on gün geçti . Daha önceden de şüphelenip testler yapmıştım ama siliğe yakın bi çizgi bile belirmemişti hiç ilk defa böyle oldu yani.
Ben iki kere almıştım onu ikisi de tarihi geçmiş vermişlerdi. Güven olmuyo o testlere maalesefEvet benimki de +med ya
13.günde çıktı .Daha önce böyle çıkmamıştıKurutma çizgisi olabilir mi ne zaman çıktı
Bende de aynı durum var yüksek ihtimalle bu erken gebeliklerle silik çıkması çok normalKızlar ben yanlış mı görüyorum yoksa gerçekten silik bir çizgi mi var adetim on gün geçti . Daha önceden de şüphelenip testler yapmıştım ama siliğe yakın bi çizgi bile belirmemişti hiç ilk defa böyle oldu yani.
kuruma çizgisine benzıyor ilk 5 dk bakın sonrasında zaten çöp oluyor o testKızlar bir bakar mısınız sabah test yapmıştım ilk dakikalar çıkmadı diye dikkate almadım 1-2 saat sonra böyle gördüm adetim 3 gün gecikti kuruma çizgisi midir sizce
kuruma çizgisine benzıyor ilk 5 dk bakın sonrasında zaten çöp oluyor o test
Bende de aynı durum var yüksek ihtimalle bu erken gebeliklerle silik çıkması çok normal
Hayırlısı olsun gebesinEki Görüntüle 3613407
Kan sonucum bu şekilde çıktı
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun gebesin
Hayırlısı olsun gebesin
Kızlar gebelik testi atsam bakar mısınız hamıle mıyım dıyeÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?