TabikiKızlar gebelik testi atsam bakar mısınız hamıle mıyım dıye
Dünden bugüneTabiki
Var mı acabaDünden bugüne
Var gibi gözüküyor bir kan verin benceDünden bugüne
Yarın sağlık ocağına gıdıp vericem ınsallah vardır bakalımVar gibi gözüküyor bir kan verin bence
Ortadaki ikisini gün içinde yaptıysan idrardaki hormon seviyesi düştüğü için silik duruyor olabilirler. Diğerlerinin hepsi çok net görünüyor bence hamilesin :)Dünden bugüne
Ortadaki ikisini gün içinde yaptıysan idrardaki hormon seviyesi düştüğü için silik duruyor olabilirler. Diğerlerinin hepsi çok net görünüyor bence hamilesinDünden bugüne
Hamıleyım arkadaşlar 5 haftalık çok şükür allahım ısteyen herkese Nasıp etsınoh sonuca ulaşmışsın maşşallahh Rabbım kolaylıklar versin
hay maşşallahhh çok sevındımmm bizi de duana kat olur muu??Hamıleyım arkadaşlar 5 haftalık çok şükür allahım ısteyen herkese Nasıp etsın
Teşekkür ederım allahım ısteyen herkese en güzel sekılde nasıp etsın ben çok bekledım çok ağladım ama sonunda kavuştum umıdınızı yıtırmeyın mutlu olunhay maşşallahhh çok sevındımmm bizi de duana kat olur muu??sağlıcakla kolay hamileliğin olsun inşallah
Ayyy bakalım tabi atKızlar gebelik testi atsam bakar mısınız hamıle mıyım dıye
Bata 4 gün var. Catlama ise 13 temmuzdu. Ben çok önce gördüm bakarken ama psikolojik mi ya da kurutma çizgisi mi emin olamıyorum pazartesi kan vereceğim eğer regl olmazsam ama bakabilir misiniz lütfennn. Efektli hallerini ekliyorummmmm
kan tastı ıle anlaşılır kımysal olup olmaması canımBat yarın. Üstteki test 2 gün önce yapıldı, alttaki de şimdi. Daha belirgin olmasını beklerdim ama aynı görünüyorlar. Kimyasal olabilir mi sizce? Yoksa adet gecikmedi diye mi silik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?