- Konu Sahibi Suleee1911
-
Bence gebelik var gibi silik çizgi var adetinize kaç gün varBirde bende 3 gün önce kan negatif çıkmıştı sonra bu test te böyle çıktı anliyamadım 2 gün sonra tekrarliycam
Olur tabiSenin de aynı canım evet kanı erken vermiş olabilirsin tekrarladıktan sonra atar mısın bana yine ben de yapınca atayım
Yarın yada bu gün olmam lazım ama yok şu an sadece çok bel ağrım varBence gebelik var gibi silik çizgi var adetinize kaç gün var
Şöyle baş ağrısı arada oluyor bel ağrım çok var bir de göhüslerimin kenarları dokununca ağrıyor pek te umutlanmak istemiyorum aslındaBelirtiniz var mı bu arada
Umutlanmasan yapamıyor insan ama yarın sabahtan tekrar bi test yapıcam ben, çünkü daha önce çok test yaptım flaş tuttum renkle oynadım ama hiç böyle çıkmamıştıŞöyle baş ağrısı arada oluyor bel ağrım çok var bir de göhüslerimin kenarları dokununca ağrıyor pek te umutlanmak istemiyorum aslında
İnşallah vardır atarsın burayaUmutlanmasan yapamıyor insan ama yarın sabahtan tekrar bi test yapıcam ben, çünkü daha önce çok test yaptım flaş tuttum renkle oynadım ama hiç böyle çıkmamıştı
İnşallah canım inşallahİnşallah vardır atarsın buraya
Yüzümü güldürdün içim coştu inşallah inşallahvalla içimden gelen sesi söylüyorum bence var , kuruma gibi gelmedi bana:)
inşallah canım geçtimi adetin? ve belirtilerin varmı?Yüzümü güldürdün içim coştu inşallah inşallah
Adetim çok düzensiz korunmayı bıraktığımdan beri ortalaması 32 gün o hesaba göre 4 gün geçti. Eğer olursa geç döllenme olacağından şüpheleniyorum zaten. Bel ağrım kasık ağrım var ama kasık ağrısı gelip gidiyor, göğüslerim şiş o kadar canıminşallah canım geçtimi adetin? ve belirtilerin varmı?
Yarın sabahta yapayım eğer görürsem yine öyle veririm canım kan verince ve olumsuz olunca bütün umudum gidiyor en azından böyle daha umutlanıyorumdaha olsun bütün belirtiler var:)hadi hayırlsı canım kan ver bence
Bu sabahta böyle çıktıVar benceeBen de daha önce artımed yaptım hepsi tertemiz negatifti
Canım naptın tekrar test yaptın mıBenim de böyle çıktı bende şu an adeti bekliyorum ben de gördüm
Yok canım daha vermedim yarın da başka bi testle deneyeceğimDaha da koyulaşmış
Kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?