- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 22
- Konu Sahibi Milkyshinee
Arkadaşlar mavi testi sabah yaptım pembe testi öğlen sabahında var gibi öğlen yok gibi akıntım da ara ara kırmızılı görüyorum gebelik var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile miyim sizceMavi testte silik bir çizgi var ama pembede bir şey göremedim.
Kan verirseniz kesin sonucu öğrenebilirsiniz.Hamile miyim sizce
Ikiside beyaz çizgi. Silik diyebilmek için pembemsi bir çizgi olması gerekir. Yani testi aldığınızda da var olan ama testi yaptıktan sonra kuruyunca belirginleşen bir çizgi. Kuruma çizgisi deniliyor.Arkadaşlar mavi testi sabah yaptım pembe testi öğlen sabahında var gibi öğlen yok gibi akıntım da ara ara kırmızılı görüyorum gebelik var mı
Bu durumda gebelik var mıdırIkiside beyaz çizgi. Silik diyebilmek için pembemsi bir çizgi olması gerekir. Yani testi aldığınızda da var olan ama testi yaptıktan sonra kuruyunca belirginleşen bir çizgi. Kuruma çizgisi deniliyor.
Benimkinde var mı sizceIkiside beyaz çizgi. Silik diyebilmek için pembemsi bir çizgi olması gerekir. Yani testi aldığınızda da var olan ama testi yaptıktan sonra kuruyunca belirginleşen bir çizgi. Kuruma çizgisi deniliyor.
Yok kuruma çizgisi negatif demek. Ama testin negatif olması gebelik yok demek değil. Gebelik var olup beta hcg idrara geçmediği için şu anda çıkmamış olabilir. Birkaç gün sonra tekrar deneyin isterseniz.Bu durumda gebelik var mıdır
Yok gibi sanki kaç gün gecikti
Daha 5 gün varYok gibi sanki kaç gün gecikti
Yok gibi geldi geçirirse yine yapın sizce bende var mıDaha 5 gün var
Üzmek istemiyorum ama mavide ki kuruma çizgisi gibi duruyor kaç gün var adeteYok gibi geldi geçirirse yine yapın sizce bende var mı
10 gün geciktim daha 5 aylık evliyim şu anda gebelik hiç düşünmüyorumÜzmek istemiyorum ama mavide ki kuruma çizgisi gibi duruyor kaç gün var adete
Kuruma çizgisi nedir niye çıkar tam ıslanmadan için mi acabaÜzmek istemiyorum ama mavide ki kuruma çizgisi gibi duruyor kaç gün var adete