Silik çizgi neyin habercisi?

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Tecrübe sahipleri
Bu silik çizgi gebelik "var" mı, "yok" mu demek istiyor?

Eklentiler

• Screenshot_20210527-234124_Gallery.webp
    Screenshot_20210527-234124_Gallery.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 91
Hayalet çizgi ne demek canım ne oluyor
Bir cizgi var ya suan silik gibi hani, onun sagında ikinci bir silik belli belirsiz cizgi daha var gördügüm.
İki tane cizgi olmasi lazim normalinde ama bu sekilde hafifte olsa ikinci cizgi belirmesi erken gebelikte oluyor.Bir kan tahlili netlestirir aslinda😍

Bir cizgi var ya suan silik gibi hani, onun sagında ikinci bir silik belli belirsiz cizgi daha var gördügüm.
İki tane cizgi olmasi lazim normalinde ama bu sekilde hafifte olsa ikinci cizgi belirmesi erken gebelikte oluyor.Bir kan tahlili netlestirir aslinda😍
Yarın ilk iş kan vermek canım

Umarım vardır çıkmazsa üzülürüm

testin kontrol cızgısı yanı c de cok sılık cıkmıs. sankı aslında c koyu cıkabılcek bı test olsaydı t suankı gorunumunden daha yogun koyu bı renk alıcaktı yanı bence... sımdı bence testı yenıleyın . baska bı marka da deneyebılırsın. onda daha net cızgı olacagını dusunuyorum:)

Ben de silik çizgi var gibi görüyorum kızlar ? Sizin sonuç ne oldu ? Bu durumu yasayan var mi?

Eklentiler

• 3AFAC34C-351D-4415-AFBB-3709052BB571.webp
    3AFAC34C-351D-4415-AFBB-3709052BB571.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X