- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci hayalet cizgiyi görür gibiyim.Tecrübe sahipleri
Bu silik çizgi gebelik "var" mı, "yok" mu demek istiyor?
Evet kuzum 1 hafta geciktiİkinci hayalet cizgiyi görür gibiyim.
Reglin gecti mi canim?
Ben hayalet cizgiyi gördüm sanki ama yeniden bir baktir derim hamilesin gibiEvet kuzum 1 hafta gecikti
Hayalet çizgi ne demek canım ne oluyorBen hayalet cizgiyi gördüm sanki ama yeniden bir baktir derim hamilesin gibi☺
Bir cizgi var ya suan silik gibi hani, onun sagında ikinci bir silik belli belirsiz cizgi daha var gördügüm.Hayalet çizgi ne demek canım ne oluyor
Yarın ilk iş kan vermek canımBir cizgi var ya suan silik gibi hani, onun sagında ikinci bir silik belli belirsiz cizgi daha var gördügüm.
İki tane cizgi olmasi lazim normalinde ama bu sekilde hafifte olsa ikinci cizgi belirmesi erken gebelikte oluyor.Bir kan tahlili netlestirir aslinda![]()
Umarım vardır çıkmazsa üzülürümBir cizgi var ya suan silik gibi hani, onun sagında ikinci bir silik belli belirsiz cizgi daha var gördügüm.
İki tane cizgi olmasi lazim normalinde ama bu sekilde hafifte olsa ikinci cizgi belirmesi erken gebelikte oluyor.Bir kan tahlili netlestirir aslinda![]()
Üzülmeee..Umarım vardır çıkmazsa üzülürüm
Evet ben de gordum. Ne kadar surede cikti? Adetin gecikti mi?Ben de silik çizgi var gibi görüyorum kızlar ? Sizin sonuç ne oldu ? Bu durumu yasayan var mi?
Olabilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrarla, koyulasirsa gidip kan ver benceSuresine bakmadim aslinda, 2 gün var canım üstelik ilk idrarla yapmadm o danda olabilir mi acaba