• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi pozitif mi kızlar

Kızlar sabah ilk idrarla yaptım sizce gebelik varmı

Eklentiler

• IMG_7707.webp
    IMG_7707.webp
    17 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7706.webp
    IMG_7706.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 5
Ay ööööff sıktı ha shshshsh bi daha bak şuna çıldırttı beni djdjdjdj
Vallahi canım hiç sorma ya yemin ederim patladım burada meraktan ben de 6 sayfa sonuç çıkarmışlar bütün hepsi çıkmış şu an sadece Beta HCG ve B12 vitamin değeri kalmış diğer hepsi çıkmış şu an bir tek bunlar kalmış onu da işliyorlar galiba oy kuzum öldüm meraktan vallahi bir görsen bakalım hayırlısı ilk girdim 6 sayfa gördüm bir böyle bir heyecanlandım ama baştan aşağı okuyunca sadece onlar yok diğer işe yaramaz hepsi çıkmış bakalım ya inşallah o da bir yarım saat içinde çıkar herhalde artık çıksın yani 🤣🤣♥️ ya normalde hastaneye gidip verseydim çoktan çıkardı da ayın 4'üne randevu almıştım ya o randevum iptal olsun istemedim o yüzden dedim sağlık ocağında vereyim diye

Vallahi canım hiç sorma ya yemin ederim patladım burada meraktan ben de 6 sayfa sonuç çıkarmışlar bütün hepsi çıkmış şu an sadece Beta HCG ve B12 vitamin değeri kalmış diğer hepsi çıkmış şu an bir tek bunlar kalmış onu da işliyorlar galiba oy kuzum öldüm meraktan vallahi bir görsen bakalım hayırlısı ilk girdim 6 sayfa gördüm bir böyle bir heyecanlandım ama baştan aşağı okuyunca sadece onlar yok diğer işe yaramaz hepsi çıkmış bakalım ya inşallah o da bir yarım saat içinde çıkar herhalde artık çıksın yani 🤣🤣♥️ ya normalde hastaneye gidip verseydim çoktan çıkardı da ayın 4'üne randevu almıştım ya o randevum iptal olsun istemedim o yüzden dedim sağlık ocağında vereyim diye
Naptın bacım 😂😂

Vallahi bacım artık çatladım mı patladım mı bilmiyorum ne oldum ama yok Yavaş yavaş çıkıyor zaten diğer sonuçlar bütün hepsi çıkmış ama o iki sonuç şu an yok yani üstünde nasıl çalışıyorlarsa artık anlamadım ki kafamda alsın diye bütün bir evi temizledim geldim baktım yine yok

Back
X