Silik çizgi Sizce bu test pozıtıfmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi marwa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimm hangi markanin testi bu benim silik cikmisti hamileydim bu cizgiler pembe mi silik olan bide kac daika sonra cikti

Canimm hangi markanin testi bu benim silik cikmisti hamileydim bu cizgiler pembe mi silik olan bide kac daika sonra cikti
Wall hıc bakmadım markasına bes dakıka ıcın de oldu boyle evet pembe gıbı neyse umutlanmıyım hayırlısı allahtan

Bence pozitif

Allah bagışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallahh inşallah benımde olur 3seneden beri beklemedeyız
Rabbim bilir doğru zamanı inşallah hayırlı zamanda güzel güzel evlatlar nasip eder Umudunuzu kaybetmeyin.

Kızlar anlamadığım bişey var bende ovulasyon takibi yapıyorum bugun 14.günümdü ve çok belirgin bir şekilde iki çizgi çıktı bu ovulasyonun pozitif oldugunu gösteriyor sadece değil mi yoksa gebelik belirtisi mi ay kafam karıştı ama çok erken gebelik belli olamaz diye düşünüyorum kızlarrr

Evet canim malesef ovulasyonu gösteriyor sadece o test.. Tam yumurtlama günlerindesin degerlendir insallah 14gün sonra gebelik testinde iki koyu cizgi cikar

İnşaallah beklemek zor ama eğer çift görürsem ilk burda bildiricem inşaallah

Hayrlı olsn. Bnmde böyle çıkmştı ertisi gn gttm tekrarladm negatf cıktı snra içimde bi şüphe kalmasn dye kan testi yaptrdım pozitfti ve suan 4 ayım btti . İnşaAllah sizinde öyledir ve pozitif de bnce :)

Maşallah hayırlı olsun saglıkla bır avazda allahım kurtarsın inşalah bende kan testı yapım ozaman Mekke'de yasıyorum ve burda tek basına bıyere gıdemedıgım ıcın mecbur esımı beklıyorum ınsalah dedıgınız gıbı olur haber verırım

Çok teşekkr ederm Allah razı olsun. İnşaAllah pozitiftr soncnz. Rabbm herseyn hayrlısını versin. Bekliyorz inşaAllah güzl habernizi

Bugünde yaptım yine boyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 249
Benim gebelik testimde böyle cikmisti hatta ben bir sey anlamadim gidip eczanede yaptirmistim. Büyük ihtimalle pozitif ama en kısa zamanda kan testi yaptr canim

Bn yaptgm testi sakldm atmadm. Yarn çekip atarm. Adetn tam olrk kç gn geçti canm

İçini ferah tut bnce. Dedm ya bn yaptm silik çıktı snra bdha yaptm tek çizgi çıktı ve adetm sdce 1 2 gn geçmşti. Ama bn bekldgm için hamileliği gttm kn testi yaptm öyle öğrendm. Silik çizgi çıkması hamilelipin yeni başkamsndan kaynaklanıyomuş. Bide bu bi testn yanlş olsa dgeride mi yanlş. İnşaAllah hamilesndr canm. Rabbm hayrlısıyla bi an önce güzl haberi almanı saglar inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…