Silik çizgi sizce var mı?

Nooneathome9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
2.030
2.469
63
Arkadaşlar adetime 3 gün var dün yaptım belirgin değildi. Erken gebelik testi ile bugün yine yaptım. Görünüyor mu sizce de? Pazartesi gidip kan verceğim

Eklentiler

• IMG_20230701_192029.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230701_192430.webp
    9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20230701_192112.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar adetime 3 gün var dün yaptım belirgin değildi. Erken gebelik testi ile bugün yine yaptım. Görünüyor mu sizce de? Pazartesi gidip kan verceğim
Ayy var gibi yani silik çizgi görülüyor gayet Kan verin bence Ben de test yaptım silik çıktı ama güvenmeyi tercih etmiyorum çarşambayı bekleyeceğim. Herkes için hayırlısı olur inşallah

kasik agrin varmiydi cnm birde akintin adete yakinda oluyomuydu
Kasık ağrım çok olmuyor hatta hiç olmuyor diyebilirim akıntımda normalde adete yakın olmaz bu seferki akıntım yumurtlamadan beri az az da olsa hiç kesilmedi

Estağfurullah ne kusuru rengi sarı gibi ama çok çok açık sarı hatta beyaz renge kaçıyor biraz umarım anlatabilmişimdir
hmm anladim cnm bende az az beyaz oluyo sari degil genelde sari olurmus galiba bnde 5 yildir ugrasiyom sorun yokken olmuyo bu ay nolur bilmem 4 5 gun kaldi regl gunune

hmm anladim cnm bende az az beyaz oluyo sari degil genelde sari olurmus galiba bnde 5 yildir ugrasiyom sorun yokken olmuyo bu ay nolur bilmem 4 5 gun kaldi regl gunune
Benim geçen ay sarı gelirdi miktarı da biraz çoktu o yüzden kesin hamileyim diyordum ama değilmişim bu ayda biraz beyaza kaçıyor regl gününüze az kalmış inşallah olumlu sonuç alırsınız ya baya zamandır uğraşmışsınız Rabbim yüzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…