Evet var gibi görünüyor ama bence istersen sabah ilk idrarla tekrar bi test daha yap baktın yine silik çizgi var bi kan testi ver belirtilerin var mıydı canım adetin geçti mi
kuruma çizğisine benziyor canım ne kadar sürede çıktı
Adetime daha 2 gün varEvet var gibi görünüyor ama bence istersen sabah ilk idrarla tekrar bi test daha yap baktın yine silik çizgi var bi kan testi ver belirtilerin var mıydı canım adetin geçti mi
Hemen böyle çıktıkuruma çizğisine benziyor canım ne kadar sürede çıktı
yarın tekrarla canım yine aynısı çıkarsa kan verHemen böyle çıktı
Canım gebesin bende böyle bir çizgi ile iğrenmiştim gebeliğimi testi açıp suyun altına tut eğer çizgi giderse kurumadır gitmiyorsa kuruma çizgisi değil gebesindir emin olman açısından söylüyorum umarım sağlıkla ilerler
Hemen denıcemCanım gebesin bende böyle bir çizgi ile iğrenmiştim gebeliğimi testi açıp suyun altına tut eğer çizgi giderse kurumadır gitmiyorsa kuruma çizgisi değil gebesindir emin olman açısından söylüyorum umarım sağlıkla ilerler
Aynı testten vardı yaptıö yine aynı silik cıktıKeşke bitene daha alsaydınız tekrarlardınız kağıt tarzı testler daha net çıkıyor gölge var ama gebelik mi bilemedim inş vardır
Benim 2 yasında bir oğlum var zatenİnşallah hamilesindirbende çok kuruma çizgiler olmuştu ama hep adet görmüştüm ama çok şükür 5 yılın sonunda rabbim nasip etti RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN
İnşallah hayırlısı zaman gosderir ALLAH sana bağışlasın oglunuBenim 2 yasında bir oğlum var zaten
Bakalım bu nolacak
Teşekkürler
Var mı fotosu canım?Aynı testten vardı yaptıö yine aynı silik cıktı
Sabah deneyip atıcamVar mı fotosu canım?
Anladım canım hayırlısı olsunSabah deneyip atıcam
Yarın sabah ilk idrarla yap bakalım pamuğum, inşaallah sağlıklı gebelikler yaşarsınAynı testten vardı yaptıö yine aynı silik cıktı
Sabah ilk idarinla dene canim daha net sonuc alirsin veya gününün gecmesini bekle
EvetTestin markası artımed mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?