Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verin4 kez test yaptım 2si silik çıktı 1inde beyaz çizgi çıktı 1 ise sonradan cok az silik oldu 10 gundur reglm gecikti böyle bir durumla karşılaşan oldumu
*Beyaz çizgi çıkan test bi kaç gün sonra baktığımda silik durumdaydı![]()
Çizgiler hemen mi çıktı yoksa biraz zaman geçince mi çıktı beyaz çizgi kuruma çizgisi olarak geçiyo4 kez test yaptım 2si silik çıktı 1inde beyaz çizgi çıktı 1 ise sonradan cok az silik oldu 10 gundur reglm gecikti böyle bir durumla karşılaşan oldumu
*Beyaz çizgi çıkan test bi kaç gün sonra baktığımda silik durumdaydı![]()
2si hemen cikti beyaz cizgi olan sonradan cikti digerinide bisey goremeyjnce koydum öyle gun icerisinde tekrar baktigimda cok silik cizgi gorunuyorduÇizgiler hemen mi çıktı yoksa biraz zaman geçince mi çıktı beyaz çizgi kuruma çizgisi olarak geçiyo
Yarın kan veririm büyük ihtimalleKan testi verin
Hemen çıktıysa gebelik olabilir ama bekleyipte çıktıysa kuruma çizgisidir daha önceden bendede çıkıyodu2si hemen cikti beyaz cizgi olan sonradan cikti digerinide bisey goremeyjnce koydum öyle gun icerisinde tekrar baktigimda cok silik cizgi gorunuyordu
Yarın belli olur artık hayırlısı bakalımHemen çıktıysa gebelik olabilir ama bekleyipte çıktıysa kuruma çizgisidir daha önceden bendede çıkıyodu
Beyaz çizgi mi var ben mi yanlış görüyorumKızlar benimkine de bakar mısınız 5 dk sonra çektim fotoğrafı
Beyaz çizgi pozitif mi demek anlamadım:)Beyaz çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum
Onu bende anlayamadım bende aynı durumdayım testimin 1inde hemen beyaz çizgi oldu ben yoktur diye tekrar bakmamıştım banyoda duruyordu Bi kaç gün sonra gördüğümde silik çizgi olmuş anlayamadım boşa ümitlenmek istemediğim için kısa zamanda bakmamıştım da bugün kuruma çizgisi mi diye su döktüm çizgi kaybolmadi merakla bekliyorumBeyaz çizgi pozitif mi demek anlamadım:)
Ne zaman kan vereceksinizDiğer ikisi de böyleydi dediğim gibi pek belli değil
NegatifKızlar benimkine de bakar mısınız 5 dk sonra çektim fotoğrafı
Kuruma çizgisi gibi duruyorDiğer ikisi de böyleydi dediğim gibi pek belli değil
Ne zaman kan vereceksini
Bugün verecektim ama vazgectim 11 gün oldu eger gebelik olsaydı testte çıkardı diye düşündüm kuruma çizgisi sanırım dedikleri gibiNe zaman kan vereceksiniz
Canm bn zorsa olsa gördüm cizgileri bnce tekrarla testini koyulaşma var mı bir bakBu şekildeydi resimde fazla belli olmuyor ama
Erkn gebelik testinde kırmızı gibi sanki daha belirgin bence tekrarlaDiğer ikisi de böyleydi dediğim gibi pek belli değil