Silik çizgi ve beyaz çizgi

2si hemen cikti beyaz cizgi olan sonradan cikti digerinide bisey goremeyjnce koydum öyle gun icerisinde tekrar baktigimda cok silik cizgi gorunuyordu
10 gün gecikme olduysa günden güne dahada koyulasmasi lazımdı kimyasalda yaşadım ben böyle sürekli silik olup geri negatife dönmesini kan testi verin inşallah hamilesinizdir

10 gün gecikme olduysa günden güne dahada koyulasmasi lazımdı kimyasalda yaşadım ben böyle sürekli silik olup geri negatife dönmesini kan testi verin inşallah hamilesinizdir
Peki kimyasal gebelik kaç gün sonra biter yani ilaç falan mı kullanılması gerekiyor böyle durumda

Peki kimyasal gebelik kaç gün sonra biter yani ilaç falan mı kullanılması gerekiyor böyle durumda
Kullanmadım ilaç regl ile zaten atıyorsun gebelik düşük bile demiyor doktorlar buna bende 4. gün et parçası geldi öylece bitti

Canım benimde ilk beyaz çizgi vardı baya bariz belli kalın bi çizgi sonra gün içinde ışık altında baktığımda silik çizgi olduğunu fark ettim sen tekrar idrar testi yaptınmı
Yaptım ama belli belirsiz silikti Siz peki ne durumdasınız o beyaz çizgiden sonra yaptınız mı tekrar test?

Kızlar benim testinede bakar mısınız. Silik çizgimi var. Benmi yanlış göruorum

Eklentiler

• IMG_2283.webp
    IMG_2283.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 465
Back
X