Silik çizgi ve regl

unsal005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
2
0
1
34
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Ben şu konuda fikir almak istiyorum: 32 yaşındayım, evliyim ve son 3 aydır korunmasız beraberlik yaşıyoruz. Bebek düşünmeye başladık ve geçen ay kontrol amaçlı hastaneye gittim ve amh değerimin 0,74 olduğunu öğrendim. Tabi ki endişelendim. Tabi birkaç doktora gittim ve önce doğal yollarla gebeliği denememizi önerdi. Bir kadın olmakla beraber hiçbir şey bilmediğimi fark ettim. Ne nedir ne değildir hala bilemiyorum. Sorun şu ki benim reglim hep düzenliydi, bu ay 4 gün gecikti ve sabah erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi silikti emin olmak için kan verdim, sonuçlar yarın çıkacak ama gelgelelim ben akşamüstü regl oldum. Anlamadım neden silik çizgi çıktı ne yaşıyorum bilmiyorum. Foto da paylaşmaya çalışacağım test sonucunu. Fikir ya da tecrübelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Eklentiler

• 0CFCABCF-5B1F-4359-BE3B-63863394FD9E.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 229
İlk kez bu kadar geciktiği için erken gebelik testi daha iyi olur diye düşündüm sanırım.

İlk kez bu kadar geciktiği için erken gebelik testi daha iyi olur diye düşündüm sanırım.
Erken gebelik testi normal teste göre daha güvenilir çünkü kan testiyle hemen hemen aynı sonucu veriyor, regl oldum demişsiniz gebelik kanaması da (iyi veya kötü) olabilir regl dediğiniz gibi devam ederse gebelik yoktur ama bende kan testide verin derim . İnşallah olmuştur

buyuk ihtimalle kimyasal canim yinede bi hastaneye gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…