Var gibi ama çok silik bide 5gün geçmiş adet inşaAllah geç döllenmedirAdetim bugunle birlikte 5 gun gecikti ancak kamera da bu kadar görünüyor ikiside ayni marka 2 gun arayla yapilan testler. Çiplak gozle bakinca pembe çok çok silik çizgi gorüyorum. İlk 10 dk da gördüm gibi daha sonra bu sekilde belirginleştiler. Çok bir belirtim yok sadece sağ kasik batmasını soyleyebilirim akıntım var çok sarı olmicak şekilde, göğüste bir belirtim yok. Yarin kan testi vermeye gidicem yine de sizlere bi sormak istedim sizce var mı?
İnsallahVar gibi ama çok silik bide 5gün geçmiş adet inşaAllah geç döllenmedir
Evet canım gitgide koyulaşması demek gebelik hormonunun artması demek bu da sağlıklı olduğunu gösterir eğer çizgi gitgide silikleşirse kimyasal gebelik ihtimali varİnsallah2 gün arayla yapmıştım, bi yerde okudum aralıklarla yapılırsa silik çizginin biraz daha koyulaşması gerek diye öyle mi olması gerekiyor acaba? Bir bilginiz var mi bu konuda
Anladım insallah öyle olmazEvet canım gitgide koyulaşması demek gebelik hormonunun artması demek bu da sağlıklı olduğunu gösterir eğer çizgi gitgide silikleşirse kimyasal gebelik ihtimali var
İnşaAllah yarın güzel bi beta değeri çıkar Rabbim gönlünüze göre versinAnladım insallah öyle olmazcok teşekkür ederim
Allah razı olsunİnşaAllah yarın güzel bi beta değeri çıkar Rabbim gönlünüze göre versin
Bu pozitif demek oluyorBu silik çizgi mi oluyor? İki çizginin de aynı koyulukta mi olmasi gerekiyor? Bana yardım edebilir misiniz?
Benzer durum yaşadınız mı?Var gibi ama çok silik bide 5gün geçmiş adet inşaAllah geç döllenmedir
Geç döllenme yaşamadım ama yaşayan arkadaşım olduBenzer durum yaşadınız mı?
Yumurtlamamı takip etmedim, adete 5,6 gün kala bi tanesiyle test yapayım dedim koyuydu bayağı, ama tam pik değildi,dün yumurtlama olmuş bugün çatlamıştır gibi yorumladım.Geç döllenme yaşamadım ama yaşayan arkadaşım oldu
Olsaydı testte çıkardı ama çıkmama ihtimali de var o gördüğünüz eğer ikinci yumurtlama ise benim bildigim bat süresini uzatmıyor ikinci yumurtlama. Adetinizde düzensizlikler oluyor muydu daha önce? Bikaç gün daha bekleyip kan vermek en güzeli benceYumurtlamamı takip etmedim, adete 5,6 gün kala bi tanesiyle test yapayım dedim koyuydu bayağı, ama tam pik değildi,dün yumurtlama olmuş bugün çatlamıştır gibi yorumladım.
Adetim gecikince adete yakın yumurtlama olmuştur diye düşündüm.8 gün geçti, dediğim tarihte olsa 13 gün geçmiş, olsa testte çıkmaz mıydı dersin?
Geç döllenme nasıl oluyor bana uyuyor mu bilemedim.
Ovulasyonla takip etmedim ikinci mi bilmiyorum yumurtlamayı.Olsaydı testte çıkardı ama çıkmama ihtimali de var o gördüğünüz eğer ikinci yumurtlama ise benim bildigim bat süresini uzatmıyor ikinci yumurtlama. Adetinizde düzensizlikler oluyor muydu daha önce? Bikaç gün daha bekleyip kan vermek en güzeli bence
Adetleriniz düzenli ve adete yakın o koyu çizgiyi gördüyseniz o ikinci yumurtlamadır muhakkak. Yumurtlama dışında hamilelik olmaz çünkü yumurta lazım cocuk oluşması için. Bazı kadınlar ayda 2 yumurtlar her ay olmamakla birlikte bazen ikinci yumurtlama olur o da adet süresini uzatmıyo genelde okuduğum. Adete yakın hamile kalan çok insan var ama genelde pko yatkınlığı olan insanlar. Evet o beyaz akıntı yumurtlama olabilir. Adetiniz normal gününden 8gün geciktiyse testte belli olmaz çok erken. Bu ay farklı bi takviye aldınız mı cocuk için? Misal ben ocak ayında MFK balı yedim ve adetim 6gün gecikti ( birsürü kadının yediği ay gecikmiş) adete yakın ilişki de oldu ama şüphelenmedim çünkü yumurtlamadıgımı biliyodum ben emindim.Ovulasyonla takip etmedim ikinci mi bilmiyorum yumurtlamayı.
Son adettimden 10 gun kadar sonra beyaz pütürlü akıntım olmuştu, bu yumurtlamada olur mu? Olursa, ikinci yunurtlama diyebiliriz adete yakin olanı.
Hayr düzensiz değildir,
Yunurtlama dışında hamilelik oluşabilir mi hic duydun mu?
Son iliski adet olacağım gun ve gecikmenin 5 gun sonrasıydı.
Su an 8 gün gecikti.
Nokta atışı yaptınız,Adetleriniz düzenli ve adete yakın o koyu çizgiyi gördüyseniz o ikinci yumurtlamadır muhakkak. Yumurtlama dışında hamilelik olmaz çünkü yumurta lazım cocuk oluşması için. Bazı kadınlar ayda 2 yumurtlar her ay olmamakla birlikte bazen ikinci yumurtlama olur o da adet süresini uzatmıyo genelde okuduğum. Adete yakın hamile kalan çok insan var ama genelde pko yatkınlığı olan insanlar. Evet o beyaz akıntı yumurtlama olabilir. Adetiniz normal gününden 8gün geciktiyse testte belli olmaz çok erken. Bu ay farklı bi takviye aldınız mı cocuk için? Misal ben ocak ayında MFK balı yedim ve adetim 6gün gecikti ( birsürü kadının yediği ay gecikmiş) adete yakın ilişki de oldu ama şüphelenmedim çünkü yumurtlamadıgımı biliyodum ben emindim.
Valla neden geciktiriyo hiç bilmiyorum ama yediğim güne pişmanım yine de hayırlısı böyleymiş diyorum.Nokta atışı yaptınız,
Mfk değil ama içinde, hayıt ve bir iki bitki olan ballı karışım yedim. Hayıtlı balda geciktirir mi dersiniz?
Bu karışım ne yapıyorsa geciktiriyor sence?
İkinci yumurtlama adete 5 gün varken olsa uzatmaz mı adet süresini?
Hani yumurtlama sonrası 24.gün gelir denir ya adet?
Pko yatkınlığı olanlar adete yakın hamile kalanlarmış ne ilginç di mi? O zaman yumurtlama görülmüştür demek ki öyle denk gelinmişse.
"Adetiniz normal gününden 8gün geciktiyse testte belli olmaz çok erken." Demişsiniz, adete yakın veya adet günü genelde öğreniyorlar, geciktiği halde erken mi sizce?
Sizin ve uzayanların kaç gün uzamış ortalama?Valla neden geciktiriyo hiç bilmiyorum ama yediğim güne pişmanım yine de hayırlısı böyleymiş diyorum.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyo evet. İkinci yumurtlama uzatmaz diye duydum ama uzayadabilir başıma gelmediği için bilmiyorum ama başına gelenlerden uzatmıyo diye duymuştum.
Tabiki yumurtlama görülmüş demek bu çünkü pkoda ufak ufak birsürü yumurta bulunuyor ve mesela yumurtlama oluyo ovülasyonda koyu cıkıyo sonra silikleşiyo sonra adete yakın tekrar arkadan yumurta gelişiyo (bazen) büyüyo adete yakın hamile kalınıyor herkeste olmak zorunda değil tabiki ama kalan öyle kalıyormuş. Ya geç yumurtlama ya da pko yatkınlıgı yani. Geç yumurtladıysanız adete yakın ilişki de tutmuş olabilir yani illa pko da olmak zorunda değil tabi ama adetler çok düzenliyse geç yumurtlama yoksa ve pko yatkınlığı yoksa adete yakın hamile kalmak zor hatta imkansız çünkü yumurta yok.
Normalde adet günü öğreniriz ama siz adet günü yapılan ilişkiden şüphelendiginiz için üzerinden de 8gün geçtiği için erken. Eğer normal düzende adetin 14üncü 16ıncı günkü iliişkiden şüphelenseydiniz evet adet günü öğrenirdiniz. Ama siz ikinci yumurtlama gibi görmüşsünüz ve ilişki de olmuş o ilişkiden de daha 8gün geçtiyse o ilişkiden bebek oluşup oluşmadıgı daha belli olmaz garanti olsun diye 12gün geçtikten sonra erken gebelik testi yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?