Adetimin üzerinden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hafif gölge gibiydi ilk beş dakikada bir saat sonra tam belirginleşti sizce var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki gün daha bekleyip normal test yapabilirsiniz. Bence var, hayırlı olsunAdetimin üzerinden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hafif gölge gibiydi ilk beş dakikada bir saat sonra tam belirginleşti sizce var mıdır
Bir saat sonra belirginleşti ya kuruma çizgisi olabilir mi acabaBencede var görünüyor![]()
Bu kadar belirgin olmaz sanmıyorum çünkü bende yaptım bugün benimki daha silik atayım resimleriBir saat sonra belirginleşti ya kuruma çizgisi olabilir mi acaba
Bu çizgi silik sayılmaz baya anlaşılıyor kan vermelisinizAdetimin üzerinden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hafif gölge gibiydi ilk beş dakikada bir saat sonra tam belirginleşti sizce var mıdır
Yok 3-4 gün var adetime daha benim yarın kan testi vermeyi düşünüyorumÇok sevindim inşallah . Daha önce düşük yaşadım bi de kimyasal . Adetime bir hafta kala kan testi yaptırdım 1.2 çıktı . 4-5 tane erken gebelik testi yaptım o sırada bişey çıkmadı . Ama bugün 3 gün gecikti böyle çıktı . İnşallah vardır . Sizin ki baya silik adetiniz geçti mi
3-4 gün varsa normal bu şekilde çıkması . İnşallah dilediğiniz gibi olurYok 3-4 gün var adetime daha benim yarın kan testi vermeyi düşünüyoruminşallah sizde hayırlı haberler alırsınız var gibi görünüyor çünkü
İnşallah herkes var gibi diyor ama ben hala kuruntu yapmışım gibi geliyor yarın olsaydı bi hayırlısıyla3-4 gün varsa normal bu şekilde çıkması . İnşallah dilediğiniz gibi olur
Bende yarın kan vereyim . O kadar da ilaç içtim kan testi yaptırdıktan sonra . İnşallah bişey olmazYok 3-4 gün var adetime daha benim yarın kan testi vermeyi düşünüyoruminşallah sizde hayırlı haberler alırsınız var gibi görünüyor çünkü
Bence de var gibi duruyor 3-4 gün öncesine göreİnşallah herkes var gibi diyor ama ben hala kuruntu yapmışım gibi geliyor yarın olsaydı bi hayırlısıylainşallah sizinde dilediğiniz gibi olur rabbim gönlümüze göre versin
![]()
İnşallah yarın ikimiz de hayırlı haberle gelip yazarız burayaBence de var gibi duruyor 3-4 gün öncesine göre
Mutlaka haber verin merak ettimİnşallah yarın ikimiz de hayırlı haberle gelip yazarız buraya![]()
Tamam veririm sizde kan testi yaptırırsanız yazın mutlakaMutlaka haber verin merak ettim![]()
Var inşallah sağlıkla ilerler gebeliginiz size sıkı sıkı tutunur minnoşAdetimin üzerinden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hafif gölge gibiydi ilk beş dakikada bir saat sonra tam belirginleşti sizce var mıdır
Bende orda çizgi oluşmadı canımBir iki gün daha bekleyip normal test yapabilirsiniz. Bence var, hayırlı olsun
Bir de bir şey sormak istiyorum, testin T çizgisinin biraz gerisindeki yerde çizgi var mı? Kırmızı gibi görünüyor. Ben de 2 gün önce yaptım negatif çıktı ama orada çizgi vardı. Sizde de var mı? Bu testte normal galiba, umutlarım tükeniyor da![]()
Bat tarihim 28'i az önce kaset test yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi? Erken gebelik testini 6 gün önce yapmıştım T çizgisinin sonuna doğru çizgi çıkmıştı. Sanırım en iyisi gecikmeyi beklemek değil mi?Bende orda çizgi oluşmadı canım
Normal kaset test çok erken olduğunda göstermeyebiliyor. Erken gebelik testi yapabilirsiniz . Ben de dün pozitif bugün negatif çıktı erken gebelik testinde kan verdim bir kaç saate çıkıcak . Hayırlısı artıkBat tarihim 28'i az önce kaset test yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi? Erken gebelik testini 6 gün önce yapmıştım T çizgisinin sonuna doğru çizgi çıkmıştı. Sanırım en iyisi gecikmeyi beklemek değil mi?![]()