Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nottevenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
163
46
48
27
Merhabalar, regl olmama 5 gün var. Fakat görme bulanıklığı ve aşırı mide bulantısı yaşadım bugün. Test yaptım ve böyle çıktı sizce var mı?

Eklentiler

• 0F5D3786-F55A-468C-A978-665C5E9FE1F1.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar, regl olmama 5 gün var. Fakat görme bulanıklığı ve aşırı mide bulantısı yaşadım bugün. Test yaptım ve böyle çıktı sizce var mı?
Bulanık görme niçin,? Mide bulantısı için de erken ama testte çizgi görüyorum hayal meyal ama gri mi pembe mi anlaşılmıyor. Bence yarın bidaha yapsan daha iyi olur ya da ışıkla çeksen daha net görünür mu ki?

İlk 10dk içinde çıktıysa gebelik var gibi isterseniz birde sabah ilk idrarla tekrarlayın

Bu testler en az yarim saat sonradan baya belli olan çizgi cikara biliyorlar ama ilk 10 dk.da çiktiysa yanilma payi çok azdir. Yarin da tekrarlayin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…