- 2 Temmuz 2023
- 202
- 147
- 18
- Konu Sahibi aleynaMsss
-
Sadece 1 tanesi negatif geri kalan 4 testte silik çizgiAçıkçası ben de anlam veremedim, hep dağınık çıkmış
Aldığım gibi yaptımHanımlar genel olarak herkese bu tavsiyem , ev şartlarında gebelik testlerini muhafaza etmek zor oluyor o yüzden yapacağınız zaman alıp hemen ertesi sabah kullanın fazla fazla alıp evde bekletmeyin
Ben görseller için dedim fotoğraflarda pozitif gibi olanların kırmızıları dağılmış , diğer negatif gibi görünenlerde de dalgalanma gördüm o yüzden bozuk gibi geldi hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSadece 1 tanesi negatif geri kalan 4 testte silik çizgi
İnşallah düşük yaptım adetlerim çok düzensiz klomen kullandım bekliyorum hep bi ümit var mı tavsiyenizBen görseller için dedim fotoğraflarda pozitif gibi olanların kırmızıları dağılmış , diğer negatif gibi görünenlerde de dalgalanma gördüm o yüzden bozuk gibi geldi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Birbirimize merhem olalım bol bol dua edelim o zaman çünkü ben de düşük yaptımİnşallah düşük yaptım adetlerim çok düzensiz klomen kullandım bekliyorum hep bi ümit var mı tavsiyeniz
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasınBirbirimize merhem olalım bol bol dua edelim o zaman çünkü ben de düşük yaptımRabbim bol bol sabır versin fiziki acısı bir yana manevi acısı ağırlığı çok zor , tek tavsiyem lütfen isyan etmeyin ‘neden’ diye bile sormayın sadece şükür edin belki bu da bizim sınavımızdır , bu sınavı başarıyla tamamlarsak hayal bile edemiyeceğimiz güzelliklerle ödüllendiriliriz rabbim tarafından İnşallah
AminnAllah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Testlerde sorun vardir diyecegim ama 3 tanesinde de sorun olurmuymus olurmus iste.Aldığım gibi yaptım
Size de çok gecmis olsun, insallah en kısa sürede bebişiniz tekrardan saglikli sekilde olmasini diliyorum.Birbirimize merhem olalım bol bol dua edelim o zaman çünkü ben de düşük yaptımRabbim bol bol sabır versin fiziki acısı bir yana manevi acısı ağırlığı çok zor , tek tavsiyem lütfen isyan etmeyin ‘neden’ diye bile sormayın sadece şükür edin belki bu da bizim sınavımızdır , bu sınavı başarıyla tamamlarsak hayal bile edemiyeceğimiz güzelliklerle ödüllendiriliriz rabbim tarafından İnşallah
Tam 7. Haftada kendiliğinden düştü hiç sebepsiz , değerler ve hormonlar gayet iyiydi herşey yolundaydıSize de çok gecmis olsun, insallah en kısa sürede bebişiniz tekrardan saglikli sekilde olmasini diliyorum.
Düşük sebebiniz neydi ? Ve kac haftalk dusuk yaptnz
Nasip diyelim öncelikle, Rabbim tez zamanda tekrardan nasip etsin insallahTam 7. Haftada kendiliğinden düştü hiç sebepsiz , değerler ve hormonlar gayet iyiydi herşey yolundaydı
Kan aldı birşeylere baktı bana da anlattı tek tek ama ben o an inan kafam hiç orda değildi üzüntüden , sadece şey dediğini hatırlıyorum erken haftalarda olan düşükler ne kadar üzülsek bile aslında iyi birşeymiş eğer şimdi düşmese büyüse ilerde daha büyük sorunları olacaktır dedi bir de ilk haftalarda ense kökü beyin felan oluşuyormuş onların oluşumu sırasında bir sorun varsa vücut gebeliği sonlandırıp keseyi direkt atıyormuş öyle birşeyler işteNasip diyelim öncelikle, Rabbim tez zamanda tekrardan nasip etsin insallah
Sagliksiz gebeliklerde genellikle dusuk vs oluyor bunu doktorunuz arastirdi mi
Anladım cok uzuldum. Ama doktorunuzunda dedigi gibi sagliksiz oldugu icin bastan dusmesi sizin acinizdan da meleginiz acisindan da bi yönden iyi.Kan aldı birşeylere baktı bana da anlattı tek tek ama ben o an inan kafam hiç orda değildi üzüntüden , sadece şey dediğini hatırlıyorum erken haftalarda olan düşükler ne kadar üzülsek bile aslında iyi birşeymiş eğer şimdi düşmese büyüse ilerde daha büyük sorunları olacaktır dedi bir de ilk haftalarda ense kökü beyin felan oluşuyormuş onların oluşumu sırasında bir sorun varsa vücut gebeliği sonlandırıp keseyi direkt atıyormuş öyle birşeyler işte
AminAnladım cok uzuldum. Ama doktorunuzunda dedigi gibi sagliksiz oldugu icin bastan dusmesi sizin acinizdan da meleginiz acisindan da bi yönden iyi.
Cunku ilerleyen haftalarda gelisim sikintisi vs erken dogum sagliksiz gebeliklerde cok gorulen bisey . cok cok gecmis olsun bi sonraki gebeliginiz tez vakitte olup saglikli olsun insallah
9 haftalık yaptım gelişmiyordu sadece kese vardıSize de çok gecmis olsun, insallah en kısa sürede bebişiniz tekrardan saglikli sekilde olmasini diliyorum.
Düşük sebebiniz neydi ? Ve kac haftalk dusuk yapt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?