Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersiz diye biliyorum ama tabii regl gecikti mi?1 saat sonrasında fark ettim çizgiyi sizce gebelik mi kuruma çizgisi mi bakar mısınız bu şekilde öğrenen var mı ??
Elimde başka testim yok yarın sabahtan kan vermeyi düşündüm ama sonu yine hüsran olur diye de çekiniyorum açıkçasıDefalarca örnek vermiştim burda bir arkadaşımın başına gelmişti 1 saat sonra çöpten çıkarıp baktığında çift çizgiydi bir tık koyu tabi ama adet geçtiyse kan verin yada başka bir testle tekrarlayın
Ben inanmıyorum ona. 5 gün gecikti ise kan verebilirsiniz. Ya da yarın Bi test alın başında bekleyin bakarak kaçıncı dakika da çıktı diye. Varsa zaten geç döllenme vs değilse çıkacaktır inşallah içinden ne geçiyorsa o olsunEvet 5 gün geçti çizgi tam olarak kaçıncı dakikada çıktı bilmiyorum ama kuruma çizgisiyse yıkayınca gider gibisine msjlar okudum denemedim henüz doğru mudur bilemediğim için
ilk 10 dakikayı baza alın cıkarsa cıkıyo cıkmazsa direk çöpe atın dahada bakmayın kuruma czgsı cıkınca kafası karısıyor ınsanın böyle1 saat sonrasında fark ettim çizgiyi sizce gebelik mi kuruma çizgisi mi bakar mısınız bu şekilde öğrenen var mı ??
Çok teşekkür ederim aminn inşallah ama daha öncede bu şekilde olmuştu pko var evet gebelik vardı ama kimyasal sonuçlanmıştı maalesef tamda geçen sene bu aydaBen inanmıyorum ona. 5 gün gecikti ise kan verebilirsiniz. Ya da yarın Bi test alın başında bekleyin bakarak kaçıncı dakika da çıktı diye. Varsa zaten geç döllenme vs değilse çıkacaktır inşallah içinden ne geçiyorsa o olsun![]()
Aminn inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah tez zamandaBence hamilesiniz kac defa test yaptim hic boyle belirgin bi kuruma cizgisi olusmadi acikcasi flasla bile zor gozukuyordu
Hayırlısı olsun inşallah vardır bu ay gebelik o zaman.Çok teşekkür ederim aminn inşallah ama daha öncede bu şekilde olmuştu pko var evet gebelik vardı ama kimyasal sonuçlanmıştı maalesef tamda geçen sene bu ayda
ilk 10 dakikayı baza alın cıkarsa cıkıyo cıkmazsa direk çöpe atın dahada bakmayın kuruma czgsı cıkınca kafası karısıyor ınsanın böyle
Evet ya fazlasıyla hemde boşa ümitleniyo insanilk 10 dakikayı baza alın cıkarsa cıkıyo cıkmazsa direk çöpe atın dahada bakmayın kuruma czgsı cıkınca kafası karısıyor ınsanın böyle
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda canımHayırlısı olsun inşallah vardır bu ay gebelik o zaman.Bnmde kimyasal oldu ağustos da.
İnşallah canım çokça aminAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda canım![]()
Gebelik testleriyle uğraşmaktansa sabah kan vermeyi düşündüm ama negatif çıkınca üzüleceğim bildiğim içinde kararsız kaldımBen gebelik oldugunu dusunuyorum kuruma cizgisi boylr olmuyor erken gebelik testiyle deneyin
Hem negatif cikabilmesi durumu icin hemde erken ogrenmenin zorluklarina baktiginiz zaman testle takip etmek daha mantikli hayirlisi olsun insallahGebelik testleriyle uğraşmaktansa sabah kan vermeyi düşündüm ama negatif çıkınca üzüleceğim bildiğim içinde kararsız kaldım
Sağlık ocağına uğrayıp kan testi vermeyi düşündüm ama bilmiyorum da canım çoğu kişi çevremden de kurumadır üzülmeni istemiyorum diyince duraksadım açıkçasıİnşallah canım çokça aminerken gebelik testi ile dene istersen yarın kaset alma
Kan testi en iyisi inan ki kesin net sonuçGebelik testleriyle uğraşmaktansa sabah kan vermeyi düşündüm ama negatif çıkınca üzüleceğim bildiğim içinde kararsız kaldım
Amin inşallah canım hepimiz içinHem negatif cikabilmesi durumu icin hemde erken ogrenmenin zorluklarina baktiginiz zaman testle takip etmek daha mantikli hayirlisi olsun insallah