- 3 Nisan 2016
- 317
- 148
- 103
- Konu Sahibi muhabbetkusum
-
Testin fotografini yuklerseniz yorum yapabilirimMerhabalar bizim eşimle bebiş planımız yoktu. Fakat takvim yönteminin cazibesine kapıldık ve korunmasız ilişkiye girdik. Adetim üzerinden 3-4 gün geçtiğinde bhcg testi yaptırdım ve negatif geldi . 10 gün sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik geldi. Şu an sadece göğüslerim sızlıyor ama benim mestrurasyon öncesi belirtim de göğüs ağrısıdır. Ama hiç regl olacak gibi hissetmiyorum. Tekrar idrar testi yapacağım böyle olup gebe olan var mı ? Gebelik planım yoktu çok endişeli ve heyecanlıyım.
Çekmedim malesef çöpe attım. Ama belirgin ikinci çizgi vardı gölge şeklinde. Önceden de test yapmıştım direkt tek çizgi çıkıyordu ilk defa başıma geldi. Bugün işten çıkarken tekrar test alacağım bakalım nöbetçi eczaneden.Testin fotografini yuklerseniz yorum yapabilirim
Merhaba bugün tekrar yaptım yine silik geldi başka bir markaTestin fotografini yuklerseniz yorum yapabilirim
Ama kalitesi düşmüş fotoğrafınMerhaba bugün tekrar yaptım yine silik geldi başka bir marka
Baya belli canımMerhaba bugün tekrar yaptım yine silik geldi başka bir marka
Erken gebelik testi deneyin yada kan verinMerhaba bugün tekrar yaptım yine silik geldi başka bir marka
Silik cizgi goruyorumBunlarda bişey gören var mı 6 gün var reglima ama 2 gün önce olur hepEki Görüntüle 3299043
Sanki çok çok hayalet çizgi gördüm gibiBunda goren var mi
Gerçekten mi sanki bende görüyorum ama testler mi bpzuk bilemedimSilik cizgi goruyorum
Evet gorunuyor gibi normal kaset test yada erken gebelikle tekrarlayin benimde biraz bekleyince boyle olduGerçekten mi sanki bende görüyorum ama testler mi bpzuk bilemedim
Aa ben seninkinde baya görüyorum ya bence varEvet gorunuyor gibi normal kaset test yada erken gebelikle tekrarlayin benimde biraz bekleyince boyle oldu
Hayirlisi bakalim burdan haber ver yada ozelden msj at testi tekrsrlayinca merk ettimAa ben seninkinde baya görüyorum ya bence var
Tamam canım adetim gelmezse tekrarlarım şnşallah sende haber ver senin kaö gün kaldıHayirlisi bakalim burdan haber ver yada ozelden msj at testi tekrsrlayinca merk ettim
8 gun var benimTamam canım adetim gelmezse tekrarlarım şnşallah sende haber ver senin kaö gün kaldı
Baya belli.Ama kalitesi düşmüş fotoğrafın
Merhaba canım bence var eğer adetin geçmediyse veya 1-2 gün geciktiyse bekle derim ben gecikmenin 5. Gününde daha net oluyormuş test sonucuAma kalitesi düşmüş fotoğrafın
Yaptin miÇekmedim malesef çöpe attım. Ama belirgin ikinci çizgi vardı gölge şeklinde. Önceden de test yapmıştım direkt tek çizgi çıkıyordu ilk defa başıma geldi. Bugün işten çıkarken tekrar test alacağım bakalım nöbetçi eczaneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?