Silik çizgi

merveogrtmnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
824
480
33
Kızlar ilk hamileliğimde kimyasal geçirdim az önce test yaptım silik çizgi var adetime şu an 3 gün var 2 gün önce hiç çizgi çıkmadı şu an çizgi var kimyasal değildir heralde bthcg yükselmiş demektir öyle düşünmek istiyorum

Eklentiler

• 4F5B7231-5446-4649-968D-F2D4B3793663.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 154
Hayırlı olsun silik çizgi var ama.kimyasal.olup.olmadigini anlamak için adet geçmesini bekleyin.
İnsaalah kimyasal değildir bunu zaman gosterecek

Canım inanırmsın sabah yaptıgim testte aynı senn ilk yaptgn gbi gbi belli degl dogru duzgn telefna bile ckmadi . Ama ikincisi net ckms tebrik ederm hamilesn bence beta ver kac gunu kaldi

Merhaba bebiş var şuan hayırlı olsun inşallah kimyasal değildir benim de bu şekilde silikti 63 çıkmıştı kanda 2 günde bir düzenli artışını takip ettim siz de öyle yapın

Regl gecikmesini bekleyin. Sonra test yapın ilk 5 dk max 10 dk içinde çıkan çizgiyi baz alın. İnşallah bu kez güzelce tutunur

Canım benim de 3 testim pozitif çıktı ama kan testi <2,30. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…