- 15 Nisan 2023
- 824
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Canım inanırmsın sabah yaptıgim testte aynı senn ilk yaptgn gbi gbi belli degl dogru duzgn telefna bile ckmadi . Ama ikincisi net ckms tebrik ederm hamilesn bence beta ver kac gunu kaldiKızlar ilk hamileliğimde kimyasal geçirdim az önce test yaptım silik çizgi var adetime şu an 3 gün var 2 gün önce hiç çizgi çıkmadı şu an çizgi var kimyasal değildir heralde bthcg yükselmiş demektir öyle düşünmek istiyorum
Regl gecikmesini bekleyin. Sonra test yapın ilk 5 dk max 10 dk içinde çıkan çizgiyi baz alın. İnşallah bu kez güzelce tutunurKızlar ilk hamileliğimde kimyasal geçirdim az önce test yaptım silik çizgi var adetime şu an 3 gün var 2 gün önce hiç çizgi çıkmadı şu an çizgi var kimyasal değildir heralde bthcg yükselmiş demektir öyle düşünmek istiyorum
Adetime 3 gün var canımCanım inanırmsın sabah yaptıgim testte aynı senn ilk yaptgn gbi gbi belli degl dogru duzgn telefna bile ckmadi . Ama ikincisi net ckms tebrik ederm hamilesn bence beta ver kac gunu kaldi
Aynen ilk 10 dakikada çizgi silik olarak çıktıRegl gecikmesini bekleyin. Sonra test yapın ilk 5 dk max 10 dk içinde çıkan çizgiyi baz alın. İnşallah bu kez güzelce tutunur
Siz adetinizden önce mi öğrenmiştiniz ?Merhaba bebiş var şuan hayırlı olsun inşallah kimyasal değildir benim de bu şekilde silikti 63 çıkmıştı kanda 2 günde bir düzenli artışını takip ettim siz de öyle yapın
Regliniz geçti mi ? Bende bu yüzden kan vermeye çekiniyorum. Benimde bu şekilde testimCanım benim de 3 testim pozitif çıktı ama kan testi <2,30. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
Canım adetime 7 gün var hatta testlerimi de bırakayım buraya. Kan testi Perşembe günü yapıldıRegliniz geçti mi ? Bende bu yüzden kan vermeye çekiniyorum. Benimde bu şekilde testim
Adetten 1-2 gün önceydi galiba benim deSiz adetinizden önce mi öğrenmiştiniz ?
Hadi yaa ne garipCanım benim de 3 testim pozitif çıktı ama kan testi <2,30. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
Yok gülüm sen olumsuz düşünme inşallah gönlüne göre olurHadi yaa ne garipbende korktum şimdi
Hangi marka test kullandınız acabaKızlar ilk hamileliğimde kimyasal geçirdim az önce test yaptım silik çizgi var adetime şu an 3 gün var 2 gün önce hiç çizgi çıkmadı şu an çizgi var kimyasal değildir heralde bthcg yükselmiş demektir öyle düşünmek istiyorum
Hangi marka test kullandınız acaba
Durum ne ne yaptınız ?Productor kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?