Silik çizgi

merveogrtmnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
485
Puanlar
53
Kızlar ilk hamileliğimde kimyasal geçirdim az önce test yaptım silik çizgi var adetime şu an 3 gün var 2 gün önce hiç çizgi çıkmadı şu an çizgi var kimyasal değildir heralde bthcg yükselmiş demektir öyle düşünmek istiyorum 🥹

Eklentiler

• 4F5B7231-5446-4649-968D-F2D4B3793663.webp
    4F5B7231-5446-4649-968D-F2D4B3793663.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 158
Hayırlı olsun silik çizgi var ama.kimyasal.olup.olmadigini anlamak için adet geçmesini bekleyin.
İnsaalah kimyasal değildir bunu zaman gosterecek 🙂

Kızlar ilk hamileliğimde kimyasal geçirdim az önce test yaptım silik çizgi var adetime şu an 3 gün var 2 gün önce hiç çizgi çıkmadı şu an çizgi var kimyasal değildir heralde bthcg yükselmiş demektir öyle düşünmek istiyorum 🥹
Canım inanırmsın sabah yaptıgim testte aynı senn ilk yaptgn gbi gbi belli degl dogru duzgn telefna bile ckmadi . Ama ikincisi net ckms tebrik ederm hamilesn bence beta ver kac gunu kaldi

Merhaba bebiş var şuan hayırlı olsun inşallah kimyasal değildir benim de bu şekilde silikti 63 çıkmıştı kanda 2 günde bir düzenli artışını takip ettim siz de öyle yapın 🫶🏻

Regl gecikmesini bekleyin. Sonra test yapın ilk 5 dk max 10 dk içinde çıkan çizgiyi baz alın. İnşallah bu kez güzelce tutunur 💜

Canım benim de 3 testim pozitif çıktı ama kan testi <2,30. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Regliniz geçti mi ? Bende bu yüzden kan vermeye çekiniyorum. Benimde bu şekilde testim
Canım adetime 7 gün var hatta testlerimi de bırakayım buraya. Kan testi Perşembe günü yapıldı
IMG_20240117_161658_370.webp
1705570538264.webp

Hangi marka test kullandınız acaba

Back
X