Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah beklicem Allah razı olsunCanım ben çizgi göremedim ama birkaç gün var demişsin zaten gününü bekle tekrar test yap olmazsa kan tahliline gidersin
canım ben görüyorum kaç dakikada çıktıKızlar Sizce Varmı günüme bikacgun var
Lekelenme yaşıyorum sanırım.yerleşme kanamasıda olabilir yerleşme kanaması yaşayan oldumu. çok heyecanlıyım yardımcı olur musunuz Allah razı olsun
Eki Görüntüle 3485207
5 dk da cnm evet bende görüyorum var silik çizgi ümidimi inşallah rabbim hayirlarla mujdelesin hepimizin inşallahcanım ben görüyorum kaç dakikada çıktı
amiin belirtiniz nedir5 dk da cnm evet bende görüyorum var silik çizgi ümidimi inşallah rabbim hayirlarla mujdelesin hepimizin inşallah
Bende görüyorum canım zaten foto cekdin mi gözle gorulen çizgi hepten kayboluyor ama hafiften gorunuyo fotodaKızlar Sizce Varmı günüme bikacgun var
Lekelenme yaşıyorum sanırım.yerleşme kanamasıda olabilir yerleşme kanaması yaşayan oldumu. çok heyecanlıyım yardımcı olur musunuz Allah razı olsun
Eki Görüntüle 3485207
Bel ağrısı midede ve kokuda hassasiyetamiin belirtiniz nedir
Evet ablam hayırlısı bakalım rabbim ne eylerse güzel eyler mevlam hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahBende görüyorum canım zaten foto cekdin mi gözle gorulen çizgi hepten kayboluyor ama hafiften gorunuyo fotoda
Canım sen bariz belli hamile görünüyorsun bence kan ver ben verdim fakat negatif geldi bu ayda denicem olmazsa rahim filmi cekilicem ama korkuyorum acılı bir işlem diyorlar ama mecburuz hayırlısı napalimHayırlı günler bende de böyle çıktı. Hamile miyim değil miyim kafam karışık?
Dün kan vermiştim ama negatif geldi malesef rahim filmi cekilicem korkuyorum biraz ama mecburum rabbim gönlümüze göre versin inşallahÇizgi gözüküyor canım tekrarla istersen yarın bakalım koyulaşma olacak mı
Teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun. Rabbim hayırlısı ile sizede nasip etsinCanım sen bariz belli hamile görünüyorsun bence kan ver ben verdim fakat negatif geldi bu ayda denicem olmazsa rahim filmi cekilicem ama korkuyorum acılı bir işlem diyorlar ama mecburuz hayırlısı napalim
AminnDün kan vermiştim ama negatif geldi malesef rahim filmi cekilicem korkuyorum biraz ama mecburum rabbim gönlümüze göre versin inşallah