Silik çizgi

İlk 10 dk çıkan sonuçlar geçerli oluyor 1 2 saat sonrası kuruma çizgisidir büyük ihtimalle ama yinede testi tekrar etmenizde fayda var

bakabilir misiniz hamilelik var mı kasık ağrılarım var reglime de bir hafta var hamilelikle ilgili belirtileri de yaşıyorum test

Eklentiler

• IMG_5174.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_5116.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5101.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 52
bakabilir misiniz hamilelik var mı kasık ağrılarım var reglime de bir hafta var hamilelikle ilgili belirtileri de yaşıyorum test
Ne zaman çıktığı önemli kimi testlerde kuruma çizgidi çıkıyor bence varsa bile 2 günsonra tekrarlayın

Ne zaman çıktığı önemli kimi testlerde kuruma çizgidi çıkıyor bence varsa bile 2 günsonra tekrarlayın
Kuruma çizgisi daha önce görmüştüm idrar damlattığımız yere su damlatınca kuruma çizgisi siliniyordu denemiştim bunda da denedim geçmedi ama tabi ümitlenmek de istemiyorum

Kuruma çizgisi daha önce görmüştüm idrar damlattığımız yere su damlatınca kuruma çizgisi siliniyordu denemiştim bunda da denedim geçmedi ama tabi ümitlenmek de istemiyorum
Bence sabah ilk idrarla tekrarlamak kesinleştirir çünkü hcg artar daha net görürüz . İnşallah bebeişimiz sizinledir

Kızlar merhaba yumurtlamanın 11.gününde yaptım bu testleri,ilk görseldekinde hemen silik açık pembe çıktı.Diğeri kaset test,yaptım öyle koydum kenarı sonradan baktığımda çok çok silik gözüküyordu. Hepsi kuruma çizgisimi çıkarıyor sizce? strip olan innovita kaset olan vex diye bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…