İlk 10 dk çıkan sonuçlar geçerli oluyor 1 2 saat sonrası kuruma çizgisidir büyük ihtimalle ama yinede testi tekrar etmenizde fayda varMerhaba adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ama ilk idrarla yapamadım adetim her ay düzenli olmadığı için kesin bişey diyemiyorum sizce durumum nedir bu test yaptıktan 1 2 saat sonra çekildi ilk baktığımda çizgi yoktu
Kızlar dün konu açmıştım kaset test yapıp silik çizgi gördüm bu sabah tekrar ilk idrarla test yaptım çok az şekilde silik çizgi var ama koyulaşma olmaması kafamı çok karıştırdı ya adetime 3 gün var şuan yaptığım testleri ekliyorum . Tüm testlerin silik çıkması ama koyulaşmaması kafamı çok karıştırdı :/
Ne zaman çıktığı önemli kimi testlerde kuruma çizgidi çıkıyor bence varsa bile 2 günsonra tekrarlayınbakabilir misiniz hamilelik var mı kasık ağrılarım var reglime de bir hafta var hamilelikle ilgili belirtileri de yaşıyorum test
Teşekkür ederim ☺İlk 10 dk çıkan sonuçlar geçerli oluyor 1 2 saat sonrası kuruma çizgisidir büyük ihtimalle ama yinede testi tekrar etmenizde fayda var
Kuruma çizgisi daha önce görmüştüm idrar damlattığımız yere su damlatınca kuruma çizgisi siliniyordu denemiştim bunda da denedim geçmedi ama tabi ümitlenmek de istemiyorumNe zaman çıktığı önemli kimi testlerde kuruma çizgidi çıkıyor bence varsa bile 2 günsonra tekrarlayın
Ayy ben bana yazdınız zannettim yanıtladım kusura bakmayınTeşekkür ederim ☺
Bence sabah ilk idrarla tekrarlamak kesinleştirir çünkü hcg artar daha net görürüz . İnşallah bebeişimiz sizinledirKuruma çizgisi daha önce görmüştüm idrar damlattığımız yere su damlatınca kuruma çizgisi siliniyordu denemiştim bunda da denedim geçmedi ama tabi ümitlenmek de istemiyorum
İnşallah çok teşekkür ederimBence sabah ilk idrarla tekrarlamak kesinleştirir çünkü hcg artar daha net görürüz . İnşallah bebeişimiz sizinledir
hepsini ilk 10 dakikada çektimNe zaman çıktığı önemli kimi testlerde kuruma çizgidi çıkıyor bence varsa bile 2 günsonra tekrarlayın
Aynı böyle çıktı bugün testim 2 gün var adetime gittim kan verdim 5,99 çıktıBenimkinede bKarmısınız varmı adet günüm olmadım bugun
Ben iki tane daha yaptım onlar negatif çıktı adetimde 5 gün geçiyor ama normaldede bazen geçiyor bekliyorum bakalımAynı böyle çıktı bugün testim 2 gün var adetime gittim kan verdim 5,99 çıktı
Buarada 5.99 hamile demekmi bilmiyorumAynı böyle çıktı bugün testim 2 gün var adetime gittim kan verdim 5,99 çıktı
5 üstü teorik olarak pozitif. Ama tabi çok düşük ben o yüzden sevinemedim bile düzenli bir şekilde yükselmesi gerekiyorBuarada 5.99 hamile demekmi bilmiyorum
İnşallah vardır5 üstü teorik olarak pozitif. Ama tabi çok düşük ben o yüzden sevinemedim bile düzenli bir şekilde yükselmesi gerekiyor
İnşallah vardırtestlerinizin hepsi silikmi çıkıyor
2 gün önce hayali gibi çizgi çıkmıştı bugün daha belirgindi ama silik tabiİnşallah vardırtestlerinizin hepsi silikmi çıkıyor
Benm ilk yaptığım silik çıktı diğerlerinde bişi çıkmadı2 gün önce hayali gibi çizgi çıkmıştı bugün daha belirgindi ama silik tabi
Yarın ilk idrarla tekrar deneyin istersenizBenm ilk yaptığım silik çıktı diğerlerinde bişi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?