Silik çizgi

Ftmanur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
126
101
53
24
Kızlar adetime bir gün var belirtilerim vardı test yaptım bu şekilde silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz

Canim testi tekrarla farkli bir markanin erken gebelik testine bak. Kaset testler cok net bi renk gostermiyor eger daha yeniyse gebeligin

Canim testi tekrarla farkli bir markanin erken gebelik testine bak. Kaset testler cok net bi renk gostermiyor eger daha yeniyse gebeligin
Yani canlı bakınca daha pembe bi renkte çizgi yarın tekrar yapıcam

Benim.kaset testte cok boyle cikti hamile kalmadim. En iyisi erken gebelik testleri

Benim.kaset testte cok boyle cikti hamile kalmadim. En iyisi erken gebelik testleri
Bende nedense onlara pek güvenemiyorum daha önce onlarda silik görüp adet olduğum olmuştu ama kaset testlerde çıkınca biraz daha garanti oluyor diye biliyorum

Belirtiler de çok fazla ama
Evet bakarlar fakat regl geçti demelisin
Bende nedense onlara pek güvenemiyorum daha önce onlarda silik görüp adet olduğum olmuştu ama kaset testlerde çıkınca biraz daha garanti oluyor diye biliyorum
Evet dogru herkes boyle soyluyor ama tecrübemle sabit 1 dusuk yaptim kasette cikti erken gebelikte cikmamisti. Ve ertesi gun kaset test negatifti. Ben o yuzden silik cizgide kasete guvenmiyorum. Silik cizgi bende cok olustu kasette kuzum. Ilkkez erken gebelikte pozitif gordum ve hamileymisim

Kızlar adetime bir gün var belirtilerim vardı test yaptım bu şekilde silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Merhaba kan verdiniz mi acaba sonuç pozitif mi benim de aynı şekilde kasette ikinci çizgi var ama adetime 4 gün var merak ettim sizin sonucu

Adetime 4 gün var inşallah yanıltmıyodur test beni sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba erken gebelik testi alma şansınız varsa alıp deneyin inşallah vardır ilk gebeliğimde adetime 4 gün kala kaset testte öğrenmiştim bende şuan gebeyim belirti olarakta göğüslerim aşırı şişti ve baya sızlıyordu ek olarak rahimde kramp ve sancı vardı bide bende bel ağrısı ve mide bulantısı en erken belirtilerimden di

Benimde aynı belirtilerim var birde gözlerim kararıyo ara ara zaten şüphelenmemin sebebi bu belirtilerdi maalesef şuan erken gebelik testi alma şansım yok

Sizin ilk öğrendiğinizde beta kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…