Silik çizgi

LadyAsen

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
30
4
6
26
Arkadaslar öncelikle merhaba , biz eşimle korunuyoruz fakat geçen hafta bir damla kahverengi gibi açık pembe gibi bir akintim oldu ayriyeten 1 haftadır adet olacakmış gibi kasık , karın ağrım ve halsizligim var ayrı ayrı yaptığım 6 tane test var 3 tanesinin fotoğrafını çekmedim . Hepsinde de silik çizgi var. Adetim henüz 1 gün gecikti. 3 gün önce bu testleri görüp kan verdim ama kan testinde sonuç negatif. Bugün yine idrar testi yaptım ve yine silik çizgi. Farklı farklı markalarla yaptım birde yine de silik çizgi çıkıyor. İdrar testinde silik görünüp kanda çıkmama olasılığı var mi yani sizce benim durumum nedir ? (Fotoğrafta çizgi çok belirgin görünmüyor kalite düştüğü için)
1000073636.webp
1000073634.webp

Eklentiler

• 1000074043.webp
    1000074043.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 215
Kan da negatif görünse de yükselme yönünde olabilir, en başında olduğu için negatif görünmüş olabilir, tekrar kan versen iyi olur

Eger ilk dakikalarda ciktiysa olabilir ama bunlar beklemiş gibi duruyor ayrica erken gebelik testleri sahte cizgi cikariyor bunlarin yerine kaset testle yapin hamilelik varsa cikiyor zaten silik de olsa

Arkadaslar öncelikle merhaba , biz eşimle korunuyoruz fakat geçen hafta bir damla kahverengi gibi açık pembe gibi bir akintim oldu ayriyeten 1 haftadır adet olacakmış gibi kasık , karın ağrım ve halsizligim var ayrı ayrı yaptığım 6 tane test var 3 tanesinin fotoğrafını çekmedim . Hepsinde de silik çizgi var. Adetim henüz 1 gün gecikti. 3 gün önce bu testleri görüp kan verdim ama kan testinde sonuç negatif. Bugün yine idrar testi yaptım ve yine silik çizgi. Farklı farklı markalarla yaptım birde yine de silik çizgi çıkıyor. İdrar testinde silik görünüp kanda çıkmama olasılığı var mi yani sizce benim durumum nedir ? (Fotoğrafta çizgi çok belirgin görünmüyor kalite düştüğü için)Eki Görüntüle 3602558 Eki Görüntüle 3602559
Eger ilk dakikalarda ciktiysa olabilir ama bunlar beklemiş gibi duruyor ayrica erken gebelik testleri sahte cizgi cikariyor bunlarin yerine kaset testle yapin hamilelik varsa cikiyor zaten silik de olsa
Hayir hayir İlk dakikadan çıkmaya başladı bekleyince kuruma çizgisi oluyormuş zaten onu biliyorum fotoğrafta biraz efekt var ekranda görünsün diye yaptım beklemiş gibi görünüyor ama degil

bu test yalancı pozitif çıkarıyor maalesef bu testten uzak durun

Hayir hayir İlk dakikadan çıkmaya başladı bekleyince kuruma çizgisi oluyormuş zaten onu biliyorum fotoğrafta biraz efekt var ekranda görünsün diye yaptım beklemiş gibi görünüyor ama degil
Anladım, elinizde kaset test varsa onla yapın test bence. Bu erken gebeliklere inanmiyorum ben çok şikayet var ben de hayal kirikligina ugramistim.

Anladım, elinizde kaset test varsa onla yapın test bence. Bu erken gebeliklere inanmiyorum ben çok şikayet var ben de hayal kirikligina ugramistim.
Kaset test için erken mi sizce ben çok anlamıyorum bu durumlardan , adetin üstünden de sadece 1 gün geçti biraz daha beklemeli miyim

Bir sürü yaptım artı med, nimo, predictor 🥲 hepsi de aynı bende şüphelendim biraz kaset daha mantıklı gibi adet biraz daha geçsin de onu deneyeyim
Allah Allah neden öyle oldu ki acaba ya testlerde silik çizgi çıktıysa beta en az 30 çıkması lazımdı zaten beta da negatifmiş çok ilginç

Allah Allah neden öyle oldu ki acaba ya testlerde silik çizgi çıktıysa beta en az 30 çıkması lazımdı zaten beta da negatifmiş çok ilginç
Bundan birkaç ay önce yine hormonlar için birkaç defa daha kan tahlili yaptırmıştım sonuç 0,100 ve 0-5 di şimdi yaptırdığımda 0,200 ve 0-5,3 olmuş inanır mısınız o bile umitlendirmisti normalde düşünmüyoruz bebek ama bir anda öyle bir sevgi geldi çok tuhaf

Kaset test için erken mi sizce ben çok anlamıyorum bu durumlardan , adetin üstünden de sadece 1 gün geçti biraz daha beklemeli miyim
Ksset test normalde ilişkiden 10 gun sknra pozitif gosterir dollenme olduysa. Yani adetten 3-4 gun once bile olsa cikar. Geç yumurtlama diye bisey de var, bazen geç dollenme oluyor siz en iyisi simdi bir kaset test yapin negatif cikarsa adetinizi bekleyin. Adet olmazsaniz 1 hafta sonra yine tekrarlayin testi. Baktiniz yine negatif doktora gidin.

Kızlar buna da bakar mısınız ne anlama geliyor

Eklentiler

• IMG_1239.webp
    IMG_1239.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 174
Arkadaslar öncelikle merhaba , biz eşimle korunuyoruz fakat geçen hafta bir damla kahverengi gibi açık pembe gibi bir akintim oldu ayriyeten 1 haftadır adet olacakmış gibi kasık , karın ağrım ve halsizligim var ayrı ayrı yaptığım 6 tane test var 3 tanesinin fotoğrafını çekmedim . Hepsinde de silik çizgi var. Adetim henüz 1 gün gecikti. 3 gün önce bu testleri görüp kan verdim ama kan testinde sonuç negatif. Bugün yine idrar testi yaptım ve yine silik çizgi. Farklı farklı markalarla yaptım birde yine de silik çizgi çıkıyor. İdrar testinde silik görünüp kanda çıkmama olasılığı var mi yani sizce benim durumum nedir ? (Fotoğrafta çizgi çok belirgin görünmüyor kalite düştüğü için)Eki Görüntüle 3602558 Eki Görüntüle 3602559
Benim durumumda sizinle aynı şu anda, son durum nedir hamile misiniz?

Back
X