Silik çizgi

anka-kusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
10
2
1
29
Pkosluyum adet günüm değişebiliyor ama mutlaka her ay oluyor bu ay adet olmadım ve test yaptım 2.si silik çıktı daha önce de yapmıştım 2. Çizgiyi bu şekilde görmemiştim hiç sizce gebelik olma durumu olabilir mi? İlk 5 dakika içinde böyleydi.
1000056860.webp

belli ki henüz erken. yorumlamak için de erken. iki gün sonra ilk idrarla testi tekrarlayın çizgi daha koyulaşmış olursa değeriniz artıyor demektir. umarım gönlünüzdeki gibi olur

Canım fotoğraf çok net değil ama kuruma çizgisine falan benzemiyor bence pozitif ya kan ver yada daha güvenilir bir testle (predictor early) gibi tekrar dene sabah ilk idrarınla 💖
Predictor early 10 uıl ye kadar ölçebiliyor

Canım fotoğraf çok net değil ama kuruma çizgisine falan benzemiyor bence pozitif ya kan ver yada daha güvenilir bir testle (predictor early) gibi tekrar dene sabah ilk idrarınla 💖
Predictor early 10 uıl ye kadar ölçebiliyor
Teşekkür ederim yorumunuz için yarın bi kan vermeyi düşünüyorum, inşallah sonuç güncel olur🤗

belli ki henüz erken. yorumlamak için de erken. iki gün sonra ilk idrarla testi tekrarlayın çizgi daha koyulaşmış olursa değeriniz artıyor demektir. umarım gönlünüzdeki gibi olur
Teşekkür ederim yorumunuz için yarın bi kan vermeyi düşünüyorum çünkü insan sabredemiyor☺️ İnşallah güzel bir sonuç alırım

ay inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız🌸 keşke bi test daha yapsaydınız artık çıkardı bence valla ben de heyecanlandım
Bugün kan testi yaptırdım e nabızdan baktım hcg 23.4 çıkmış neye işaret çok bilmiyorum araştırdım biraz sanırım pozitif olma ihtimali yüksek birkaç güne tekrar yaptırıldığında artış olursa kesinleşiyormuş sanırım

Bugün kan testi yaptırdım e nabızdan baktım hcg 23.4 çıkmış neye işaret çok bilmiyorum araştırdım biraz sanırım pozitif olma ihtimali yüksek birkaç güne tekrar yaptırıldığında artış olursa kesinleşiyormuş sanırım
Yumurtlama ve çatlama günleri belli mi acaba üstünden kaç gün geçtikten sonra bu sonuç çıktı diye merak ettim

Evet gebelik var ama 2 gün sonra tekrar veriniz 40 60 arası çıkar belkide daha fazla

Bilmiyorum ki hiç adetimin gecikmesi nerdeyse 1 ayı bulacak sadece bunu biliyorum😁 Şuan çok değişik duygular içindeyim tam sevinemiyorum da kesin sonuç alamadan🙈Ama çok heyecanlıyım

Back
X