arkadaslar reglime 5 gin var predictor once hıc gorunmedı sonra cok cokk az gorundu gıbı mı ben mı kuruyorum flashlı cekım 4-5 saat sonrası dıgerı ılk sızce gevelık var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle ama kamerada normal çizgi gözle görülen bu benimde 6 gün vararkadaslar reglime 5 gin var predictor once hıc gorunmedı sonra cok cokk az gorundu gıbı mı ben mı kuruyorum flashlı cekım 4-5 saat sonrası dıgerı ılk sızce gevelık var mı
Bende bu markayla böyle çıktı ama gebe değildim umarım siz gebesinizdirarkadaslar reglime 5 gin var predictor once hıc gorunmedı sonra cok cokk az gorundu gıbı mı ben mı kuruyorum flashlı cekım 4-5 saat sonrası dıgerı ılk sızce gevelık var mı
nerden koyulaştrdnz fotoyu bır de oyle deneyımKalite düşüyor tabi ama net çizgi görülüyor bakalımm
gaiptn bısıler goruyor gbi hıssedıyorum kendmıBen gördüm valla test bozuk değilse hayırlı olsun![]()
Ben görüyorum var gibiarkadaslar reglime 5 gin var predictor once hıc gorunmedı sonra cok cokk az gorundu gıbı mı ben mı kuruyorum flashlı cekım 4-5 saat sonrası dıgerı ılk sızce gevelık var mı
tamam denedım predictorda bazı ayarlarda gorunduTelefon ayarlarında
tesekkrler hayırlısı ınsallah saglıklı olacaksa 6 haftalık dusuk yaptım gecen aylarda saglıksızdıBende bu markayla böyle çıktı ama gebe değildim umarım siz gebesinizdir![]()
Çok üzüldüm kaybınız için umarım tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniztesekkrler hayırlısı ınsallah saglıklı olacaksa 6 haftalık dusuk yaptım gecen aylarda saglıksızdı![]()
tesekkr ederım ınsallah ısteyen herkesÇok üzüldüm kaybınız için umarım tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
bıraz paranoyak olduk bence artık her taraftan cızgı arıyızAdetime üç gün var kızlar bende bir şey var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum belirtilerim de var sekiz ay önce dış gebelik geçirdim iki aydır tekrar deniyoruz