Silik çizgi

ozlemZs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
9
1
1
25
Merhabalar adetim 2 gün gecikti testte silik çizgi çıktı ama sonra regl oldum yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_4828.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 175
Merhabalar adetim 2 gün gecikti testte silik çizgi çıktı ama sonra regl oldum yaşayan var mı
Bak ben bu testi yaptım ve sonuç böyle 1 gün sonra regl oldum artık testlere inanasim gelmiyor

Eklentiler

• 1000173641.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 71
Bak ben bu testi yaptım ve sonuç böyle 1 gün sonra regl oldum artık testlere inanasim gelmiyor
Silik çizgi var ama kırmızı gözükmesi lazım sizin siyah çizgi gözüküyor negatif zaten pozitif olması için kırmızı olması lazım test beklemiş mi anlamadım

Silik çizgi var ama kırmızı gözükmesi lazım sizin siyah çizgi gözüküyor negatif zaten pozitif olması için kırmızı olması lazım test beklemiş mi anlamadım
Regliye 6 gün var ve az önce yaptım awoks marka sence silik çizgi var mı

Eklentiler

• 1000178753.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
Ya çok korkuyorum ben 7 aydır ne silikler gördüm bi bilsen bu da onlardan diye ödüm kopuyor
Ben 3 ay önce 12 haftalık bebegimi kaybettim karnimda kalbi durmuş 10 gün ölü tasimisim karnimda birde beni düşün bu silik çizgileri yeniden hamile kaldigimda ki korkuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…