Kırmızı geliyorRegl derken kırmızı mı geliyor canım yoksa pembe mi
Muhtemelen kimyasal canım kan testi ver sen yine de ne olur ne olmazKırmızı geliyor
İki ihtimal var öyleyse. Ya yalancı pozitiflik verdi testin ya da kimyasal gebelik yaşadınMerhabalar adetim 2 gün gecikti testte silik çizgi çıktı ama sonra regl oldum yaşayan var mı
Bak ben bu testi yaptım ve sonuç böyle 1 gün sonra regl oldum artık testlere inanasim gelmiyorMerhabalar adetim 2 gün gecikti testte silik çizgi çıktı ama sonra regl oldum yaşayan var mı
Silik çizgi var ama kırmızı gözükmesi lazım sizin siyah çizgi gözüküyor negatif zaten pozitif olması için kırmızı olması lazım test beklemiş mi anlamadımBak ben bu testi yaptım ve sonuç böyle 1 gün sonra regl oldum artık testlere inanasim gelmiyor
Regliye 6 gün var ve az önce yaptım awoks marka sence silik çizgi var mıSilik çizgi var ama kırmızı gözükmesi lazım sizin siyah çizgi gözüküyor negatif zaten pozitif olması için kırmızı olması lazım test beklemiş mi anlamadım
Var gibi görünüyorRegliye 6 gün var ve az önce yaptım awoks marka sence silik çizgi var mı
Az önce bidaha yaptım böyle çıktı ama 10 dk sonraVar gibi görünüyor
Daha belirgin ama bence yarın sabah ilk idrarla tekrarlaAz önce bidaha yaptım böyle çıktı ama 10 dk sonra
Evet öyle yapacam canimDaha belirgin ama bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla
Hadi sende benim testime bak shshshshsEvet öyle yapacam canim
Kız hayalet çizgi bunda da varSizce bunda var mı?
Yemin et kesin gördün müüüüKız hayalet çizgi bunda da var
Awokta yalancı pozitif duymadım canım bende o yüzden bunu aldım sabah ikimizde yapalım ve buraya resim atalım olurmuYemin et kesin gördün müüüüAwox marka erken gebelik testinde yalancı pozitif duydun mu bu arada regle 2-3 gün var
Ben 3 ay önce 12 haftalık bebegimi kaybettim karnimda kalbi durmuş 10 gün ölü tasimisim karnimda birde beni düşün bu silik çizgileri yeniden hamile kaldigimda ki korkularıYa çok korkuyorum ben7 aydır ne silikler gördüm bi bilsen bu da onlardan diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?