Yerleşme kanaması da olabilir ama yine de acil doktora gidin kanama alanı görürse progestan başlasınKızlar 6 haftalik hamileyim keseyi gördük henüz sadece 1 Eylül de kalp atışları için gidecez ama bugün sabah böyle yoğun bir akintim var kan mi bilemedim
Yerleşme kanaması da olabilir ama yine de acil doktora gidin kanama alanı görürse progestan başlas
Yerlesme kanamasi olacagini sanmıyorum çok akintim vardı sarı renkte fitil verdi doktor vajinal enfeksiyona karşı kaşıntı da başlamıştı çünkü henüz kullanamadim fitili o yüzden ayırt edemiyorum akinti mi kan mı ya da ikisi karışık mı geliyor o yüzden doktora gideceğim dediğiniz gibi en iyisiYerleşme kanaması da olabilir ama yine de acil doktora gidin kanama alanı görürse progestan başlasın
Aynen en iyisi doktora gitmek enfeksiyon da zarar verirYerlesme kanamasi olacagini sanmıyorum çok akintim vardı sarı renkte fitil verdi doktor vajinal enfeksiyona karşı kaşıntı da başlamıştı çünkü henüz kullanamadim fitili o yüzden ayırt edemiyorum akinti mi kan mı ya da ikisi karışık mı geliyor o yüzden doktora gideceğim dediğiniz gibi en iyisi
Hatta dün başka bi sayfa ya yazmıştım kimse cevap vermedi.Benim de adetime 5 gün var dün kahverengi bi akıntı gelmiş yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam çıkarmı acaba.
Erken gebelik testi yapın ben de adetime 4 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı belli olurBenim de adetime 5 gün var dün kahverengi bi akıntı gelmiş yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam çıkarmı acaba.
Bugün sabah erken gebelik testi yaptım sanki silik gibi hayalet gibi çizgi çıktı yoksa ben mi yanlış görüyorumErken gebelik testi yapın ben de adetime 4 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı belli olur
Evet olabilir belli belirsiz gorunduyse daha yeni olduğu içindir birkaç gün sonra tekrardan yap ya da en garantisi kan vermek inşallah gönlünce olurBugün sabah erken gebelik testi yaptım sanki silik gibi hayalet gibi çizgi çıktı yoksa ben mi yanlış görüyorum
Sağol canım 2 gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum yada adetimi beklicem bilmiyorum kararsız kaldımEvet olabilir belli belirsiz gorunduyse daha yeni olduğu içindir birkaç gün sonra tekrardan yap ya da en garantisi kan vermek inşallah gönlünce olur
Baktın miSağol canım 2 gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum yada adetimi beklicem bilmiyorum kararsız kaldım
Yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorumBaktın mi
2. Çizgi silik çıktı yine.var mı yok mu anlamadım.kan versem çıkarmı.Yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum
2. Çizgi silik çıktı yine.var mı yok mu anlamadım.kan versem çıkarmı.
Ben de de öyle silik çizgi çıkmıştı yine aynen kanda çıkıyor en garantisi kan vermek2. Çizgi silik çıktı yine.var mı yok mu anlamadım.kan versem çıkarmı.
Ben de de öyle silik çizgi çıkmıştı yine aynen kanda çıkıyor en garantisi kan vermek
Ya kızlar 7.hafta kahverengi akinti lekenlemeler var korkuyorumAnladım cnmm hayırlısı olsun inşallahgüzel sonuçlarını bekliyoruz
Baktın mı
Ben de de öyle silik çizgi çıkmıştı yine aynen kanda çıkıyor en garantisi kan vermek
Lekelenmenin rengi değişmezse yada artmazsa bi sıkıntı olmaz. Buraya girmeyelide 2 ay olmuş bende 5 haftalık hamileyim dün lekelenmen geldi doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi.Ya kızlar 7.hafta kahverengi akinti lekenlemeler var korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?