Silik çizgi

Merhabalar benim de dün adet olmam gereken gündü olmayınca erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çizgi görmüştüm hatta buraya attığımda bazı kişiler de gördü ama dün bir bel ağrısı yaşadım ve sabah kalktığımda görüntüsü ip gibi dokununca yumuşacık kan gibi bir şey geldi anlamadım ben de kırmızı renkli sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mı pıhtı desem pıhtı gibi de değil Kan desem sıvı akan adet gibi de bir kan değil yumuşak ip gibi kırmızı bir şey geldi
Canım yerleşme kanı olabilir ümit vermek istemem ama bugün biraz bekle artış olursa adet oluyorsundur. Ama silik çizgi çıktıysa gebeliği destekliyor olabilir. İstersen fotoyu bizede atabilirsin. Sonucum çıksında net yorum yapayım benimde akıntı içinde böyle kıncal damar gibi bi akıntım gelmişti.

Canım yerleşme kanı olabilir ümit vermek istemem ama bugün biraz bekle artış olursa adet oluyorsundur. Ama silik çizgi çıktıysa gebeliği destekliyor olabilir. İstersen fotoyu bizede atabilirsin. Sonucum çıksında net yorum yapayım benimde akıntı içinde böyle kıncal damar gibi bi akıntım gelmişti.
Anladım canım çok sağol bana dua et inşallah regle dönmez testi atayım ama çoğu kişi göremedi zaten çok hafif görülüyor ama ben adet günü ve ilk idrarla test yapmadığımi bide betanin düşük olabileceğini düşündüğümden farklı bişi düşünmemiştim şuan ağlıyorum çok üzgünüm

Bide testin markas bebetime di herkes yalancı pozitif veriyor dedi

Eklentiler

• IMG_8239.webp
    IMG_8239.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_8241.webp
    IMG_8241.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 89
21.08 bat benim ama doktor bugün çağırdı 😇 belli olsun hemen yazıcam vakit kaybetmeden gidersin sende inşallah bizlelerdir canım 😊 aynı günde doğurmamız yok mu ahshsh o zamanda farklı bi başlık altında yazıiıyor oluruz hehe 🤣
Bat da aynı
Cidden bir aynı gün doğurmamız eksik şu an 🤣
Bir iki test daha yapıcam çizgi çıkarsa vereceğim ben de bugün

Back
X