Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası nedirAdetimden bir gün önce lekelenmem oldu dört gün sürdü altıncı gün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı benmi yanlış görüyorum daha net görebilin diye siyah beyaz yaptımEki Görüntüle 3653886
Durumunuz ne oldu bende aynı durumdayım adet oldum sandım 6 gün leke şeklinde devam etti sadece 2. gün koyu kırmızı kanamam oldu ama bulantılarım devam ediyor diye test yaptım bu şekilde çıktılar bu sabahHamilemiyim sizce
Kan testine gittin miDurumunuz ne oldu bende aynı durumdayım adet oldum sandım 6 gün leke şeklinde devam etti sadece 2. gün koyu kırmızı kanamam oldu ama bulantılarım devam ediyor diye test yaptım bu şekilde çıktılar bu sabah
Kan testine gittin mi
Benimkilerde başta o şekildeydi sonra bu şekil oldular daha belirginDurumunuz ne oldu bende aynı durumdayım adet oldum sandım 6 gün leke şeklinde devam etti sadece 2. gün koyu kırmızı kanamam oldu ama bulantılarım devam ediyor diye test yaptım bu şekilde çıktılar bu sabah
Yok gitmedim henüz var mı sizceBenimkilerde başta o şekildeydi sonra bu şekil oldular daha belirgin
Durumunuz ne oldu bende aynı durumdayım adet oldum sandım 6 gün leke şeklinde devam etti sadece 2. gün koyu kırmızı kanamam oldu ama bulantılarım devam ediyor diye test yaptım bu şekilde çıktılar bu sabah
Bilmiyorum canım ama oladabilir başta benimkilerde öyle silikti şuan tam belli oluyorYok gitmedim henüz var mı sizce
Sizde var mı yaptırdınız mı kan testiBenimkilerde başta o şekildeydi sonra bu şekil oldular daha belirgin
1 buçukta randevum var gidicem kan testi sonuçu öğrenicem bugunSizde var mı yaptırdınız mı kan testi
Ay sizde var Maşallah kan testi ile tescilleyinEki Görüntüle 3660152
Bilmiyorum canım ama oladabilir başta benimkilerde öyle silikti şuan tam belli oluyor
İnşllah teşekür ederim sizde bi gidin kan testi en öenmlisiAy sizde var Maşallah kan testi ile tescilleyin
Hadi hayırlı güzel haberler İnşallah1 buçukta randevum var gidicem kan testi sonuçu öğrenicem bugun
Ayy hamileyseniz haberdar edin mutlu haberler duymak hoşumuza gidiyorİnşllah teşekür ederim sizde bi gidin kan testi en öenmlisi
Amin inşllah sizden de güzel haberlerHadi hayırlı güzel haberler İnşallah![]()
Teşekür ederim inşllahAyy hamileyseniz haberdar edin mutlu haberler duymak hoşumuza gidiyor![]()