- 28 Mayıs 2025
- 2.466
- 481
- 38
- 25
Olabilir cnm kimyasal da olabilir bisey diyemem suanAynen olabilir dediğiniz markalarda test yapacağım onlarda çıkarasa biraz bekler kan veririm yoksa da yoktur zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir cnm kimyasal da olabilir bisey diyemem suanAynen olabilir dediğiniz markalarda test yapacağım onlarda çıkarasa biraz bekler kan veririm yoksa da yoktur zaten
Göğüslerinde him sızlama hasasiyetlik hisettin mi yanma felan içten yanmaAynen olabilir dediğiniz markalarda test yapacağım onlarda çıkarasa biraz bekler kan veririm yoksa da yoktur zaten
Yani bende gövüs uçlarında kaşıntı falan oldu ama hassasiyet yok şuan hiç bir hamilelik belirtisi yok bende sadece belim ağrıyor ve bitmeyen kahverengi bi lekelenmem var biraz benim belirtilerim kimyasal gebeliği işaret ediyor gibiGöğüslerinde him sızlama hasasiyetlik hisettin mi yanma felan içten yanma
Yani bende gövüs uçlarında kaşıntı falan oldu ama hassasiyet yok şuan hiç bir hamilelik belirtisi yok bende sadece belim ağrıyor ve bitmeyen kahverengi bi lekelenmem var biraz benim belirtilerim kimyasal gebeliği işaret ediyor gibi![]()
Evet daha belirgin çıkmış kan ver kesinleşsin benceŞimdi tekrar yaptım daha belirgin çıktı
Cnm kimyasal olsa pozitif cikardiBenim bu sabah idrar testimde negatif çıktı muhtemelen kimyasal gebelikti benimki bütün belirtilerim onu işaret ediyor maalesef![]()
Cnm kimyasal olsa pozitif cikardı
üç tane idrar testinde pozitif gördüm farklı markaların bir haftadır bitmeyen kahverengi lekelenmem var bunların nedeni ne olabilir kiCnm kimyasal olsa pozitif cikardi
Bu sabah tekrar yaptımBenim bu sabah idrar testimde negatif çıktı muhtemelen kimyasal gebelikti benimki bütün belirtilerim onu işaret ediyor maalesef![]()
Farklı tesle ve yine aynı faha belirgin çıktıEvet daha belirgin çıkmış kan ver kesinleşsin bence
Evet daha belirgin çıkmış kan ver kesinleşsin bence
Bilmiyorum kafa baya karıştı ozman halancı pozitif gördüm ne diyeyim hayırlısıK kendi260 Testlerin markalari neler cnm yalancı pozitif verenleri yapmış olabilirsin çünkü geçen ay ben kimyasal geçirdim ve lekelenme başladığında hCG değerim 11 benim yani lekelenmen başladığında seninki de beşin üzerinde olması lazım ki kimyasal diyebilelim çünkü tamamen regli olup vücudundan atman lazım ki hCG değerin sıfırlansın
Ama sen bence hamilesin bence hemen kan ver
Farklı tesle ve yine aynı faha belirgin çıktı
Markalari neydi testlerinin cnmBilmiyorum kafa baya karıştı ozman halancı pozitif gördüm ne diyeyim hayırlısı
Çok heycanlanıyorum ya şaka gibi geliyorTestlerin baya net çıkmış çünkü
randevu oluşturdum doktoruma pazartesi gününe hem daha çok netleşirAma sen bence hamilesin bence hemen kan ver