U ugurbocegi38 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 117 Emoji Skoru 10 Puanlar 13 Yaş 31 3 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #41 ugurbocegi38 .!.: Adetime kaç gün var Genişletmek için tıkla... ugurbocegi38 .!.: Kan verdim canim sonuç negatif çıktı başka marka gebelik testiyle de yapsana bı yine aynı sonuç alicanmi Genişletmek için tıkla... isimiz32 .!.: Başka 4 markayla da test yaptım pozitif çıktı kan verdim hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin amin Genişletmek için tıkla... Maşallah darısı benim başıma ins
ugurbocegi38 .!.: Adetime kaç gün var Genişletmek için tıkla... ugurbocegi38 .!.: Kan verdim canim sonuç negatif çıktı başka marka gebelik testiyle de yapsana bı yine aynı sonuç alicanmi Genişletmek için tıkla... isimiz32 .!.: Başka 4 markayla da test yaptım pozitif çıktı kan verdim hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin amin Genişletmek için tıkla... Maşallah darısı benim başıma ins
isimiz32 Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 285 Emoji Skoru 69 Puanlar 13 3 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #42 ugurbocegi38 .!.: Maşallah darısı benim başıma ins Genişletmek için tıkla... Amin