Silik Çizgi

Vallahi bencede var hayırlı olsun

selam canım çizgiyi görüyorum inşallah vardır bir betahcg baktır hemen derim :))
dün benim de aynıydı, ilk testte gördüm ikinci testte çok az belli belirsizdi, sabah ilk idrarla deneyeyim dedim; sabahkinde hiç çizgi yoktu. hepsi de elimde sadece artımed marka olduğu için o markaya aitti. :// bende muhtemelen bir şey yok ama seninkiler gayet anlaşılır duruyor

Siz adetiniz gecikince mi öğrendiğiniz yoksa adetten önce mi varsa testinizi atar mısınız
Tatlım ben adet günüm geçti hem ev taşıma telaşı hem bayram telaşı ve benim Adana'ya gitme telaşı vardı 25 nisan adet günümdü 27 nisan Adana'ya gittim ha oldum ha olucam diyorum iki gün sonra Adana'dan dönüş yaptım bekledim gelen yok giden yok 1 hafta sonra test yaptım çıkmadı negatif çıktı 10'cu gün silik çizgi çıktı yanlış test dedim çünkü her an adet olacam sanıyordum 13 gün geçti teste biri negatif diğeri 15'ci gün silik sadece ben ve eşim görüyoruz foto da görünmüyor ama bende test bozuk diye düşündüm kan verdim 18 ci gün beta 18.8 çıktı Dr saglıksız bir gebelik olabilir sonra yükselme varmı bakıcaz dedi bende 5 gün sonra tekrar beta hCG baktırdım sonuç çıkmadan bir idrar testi yaptım eğer çizgi belirginleştiyse yükselme olmuştur diye düşündüm vee evet net kırmızı ikiside süper dedim yükselme var bir gün sonra sonuç 487 bir gün sonra beta hCG 987.3 darısı sana inş atıcam resmi şimdi tatlım

İnşallah bekliyorum resim

Dediğim gibi üstteki gecikmenin 15 çı gün yaptıgım test sadece foto da görünmüyor yoksa silik belli çıplak gözle baktıgında.alttaki 18 çı gecikme günü yaptıgım test

Eklentiler

• 1000041299.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 204
Bebeği var zaten

Canım naptın sonuç pozitif mi? İnşallah istediğin sonucu almışsındır

Benim testime de bakar mısınız ilki hemen 1 2 dk sonra çekilmiş foto diğeri de bir 10 dk sonra filan çekildi sizce var mıdır gebelik

Eklentiler

• 1000113062.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 134
  • 1000113072.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 121
Çok teşekkür ederim insallah ya uzun zamandir çok istiyoruz inşallah daha kan testi veremedim çalışıyorum cuma günü vereceğim galiba

Çizgi hemen belirdi ise vardır bende böyle oğrendim ama ilk 2 3 dk içinde çıkmis olması lazım bu gün kan ver bence aile hekiminde
Çizgi hemen belirdi ise vardır bende böyle oğrendim ama ilk 2 3 dk içinde çıkmis olması lazım bu gün kan ver bence aile hekiminde
Ya dün beta verdim saglil ocagina herseyi istemis hemoglabin idrar ya beta istememis ozellille kadina beta icin geldim.demistim

Ya dün beta verdim saglil ocagina herseyi istemis hemoglabin idrar ya beta istememis ozellille kadina beta icin geldim.demistim
Bugun adet olmam gerekkiyor normalde sabah ilk idrarla test yaptim boyle cikti 4 dk icinde

Eklentiler

• 1000165414.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 33
`