- Emoji Skoru
- 159
- Puanlar
- 18
Vallahi bencede var hayırlı olsunMerhabalar burda yeniyim. Tiroid ilacı kullanıyorum da doktorum gebelik durumunda hemen gel dedi. Ben de içim rahat etsin diye test yaptım. Reglime 2-3 gün var. Sanki çok az bir silik çizgi görünüyor. Ben mi yanlış algılıyorum acaba? Ne dersiniz böyle öğrenen oldu mu?
Not: fotoğraflar testi yaptıktan 5-10 dakika sonra çekildi.
Eki Görüntüle 3742660
Siz adetiniz gecikince mi öğrendiğiniz yoksa adetten önce mi varsa testinizi atar mısınızEvet tatlım o zaman var hayırlı olsun bakalım saglıkla gelsin o zaman ben dahada heycanlandım senin adına özelde bir beta hCG baktır
Tatlım ben adet günüm geçti hem ev taşıma telaşı hem bayram telaşı ve benim Adana'ya gitme telaşı vardı 25 nisan adet günümdü 27 nisan Adana'ya gittim ha oldum ha olucam diyorum iki gün sonra Adana'dan dönüş yaptım bekledim gelen yok giden yok 1 hafta sonra test yaptım çıkmadı negatif çıktı 10'cu gün silik çizgi çıktı yanlış test dedim çünkü her an adet olacam sanıyordum 13 gün geçti teste biri negatif diğeri 15'ci gün silik sadece ben ve eşim görüyoruz foto da görünmüyor ama bende test bozuk diye düşündüm kan verdim 18 ci gün beta 18.8 çıktı Dr saglıksız bir gebelik olabilir sonra yükselme varmı bakıcaz dedi bende 5 gün sonra tekrar beta hCG baktırdım sonuç çıkmadan bir idrar testi yaptım eğer çizgi belirginleştiyse yükselme olmuştur diye düşündüm vee evet net kırmızı ikiside süper dedim yükselme var bir gün sonra sonuç 487 bir gün sonra beta hCG 987.3 darısı sana inş atıcam resmi şimdi tatlımSiz adetiniz gecikince mi öğrendiğiniz yoksa adetten önce mi varsa testinizi atar mısınız
İnşallah bekliyorum resimTatlım ben adet günüm geçti hem ev taşıma telaşı hem bayram telaşı ve benim Adana'ya gitme telaşı vardı 25 nisan adet günümdü 27 nisan Adana'ya gittim ha oldum ha olucam diyorum iki gün sonra Adana'dan dönüş yaptım bekledim gelen yok giden yok 1 hafta sonra test yaptım çıkmadı negatif çıktı 10'cu gün silik çizgi çıktı yanlış test dedim çünkü her an adet olacam sanıyordum 13 gün geçti teste biri negatif diğeri 15'ci gün silik sadece ben ve eşim görüyoruz foto da görünmüyor ama bende test bozuk diye düşündüm kan verdim 18 ci gün beta 18.8 çıktı Dr saglıksız bir gebelik olabilir sonra yükselme varmı bakıcaz dedi bende 5 gün sonra tekrar beta hCG baktırdım sonuç çıkmadan bir idrar testi yaptım eğer çizgi belirginleştiyse yükselme olmuştur diye düşündüm vee evet net kırmızı ikiside süper dedim yükselme var bir gün sonra sonuç 487 bir gün sonra beta hCG 987.3 darısı sana inş atıcam resmi şimdi tatlım
Bebeği var zatenselam canım çizgiyi görüyorum inşallah vardır bir betahcg baktır hemen derim :))
dün benim de aynıydı, ilk testte gördüm ikinci testte çok az belli belirsizdi, sabah ilk idrarla deneyeyim dedim; sabahkinde hiç çizgi yoktu. hepsi de elimde sadece artımed marka olduğu için o markaya aitti. :// bende muhtemelen bir şey yok ama seninkiler gayet anlaşılır duruyor
Canım naptın sonuç pozitif mi? İnşallah istediğin sonucu almışsındırMerhabalar burda yeniyim. Tiroid ilacı kullanıyorum da doktorum gebelik durumunda hemen gel dedi. Ben de içim rahat etsin diye test yaptım. Reglime 2-3 gün var. Sanki çok az bir silik çizgi görünüyor. Ben mi yanlış algılıyorum acaba? Ne dersiniz böyle öğrenen oldu mu?
Not: fotoğraflar testi yaptıktan 5-10 dakika sonra çekildi.
Eki Görüntüle 3742660
Ayyy çok mutlu oldum tatlım hayırlı olsun saglıkla kucagına al inş bir meleğin annesi oluyorsunBenim testime de bakar mısınız ilki hemen 1 2 dk sonra çekilmiş foto diğeri de bir 10 dk sonra filan çekildi sizce var mıdır gebelik
Nasıl kan sonucun ciktimiAyni testi bende kullanıyorum asla ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı sendeki Umut verici inşallah vardırsonucu bekliyorum
Beta twstiniz kac ciktiBenim testime de bakar mısınız ilki hemen 1 2 dk sonra çekilmiş foto diğeri de bir 10 dk sonra filan çekildi sizce var mıdır gebelik
288 çıktı 2 gün sonra kan verdimBeta twstiniz kac cikti
288 çıktı 2 gün sonra kan verdim
Tatlım sendede var biraz geç gördüm ama son durum nedir hayırlı olsun bu arada tatlımBenim testime de bakar mısınız ilki hemen 1 2 dk sonra çekilmiş foto diğeri de bir 10 dk sonra filan çekildi sizce var mıdır gebelik
Eki Görüntüle 3806313
Benim testimde böyle cikti sence gebelik varmıdır
Çizgi hemen belirdi ise vardır bende böyle oğrendim ama ilk 2 3 dk içinde çıkmis olması lazım bu gün kan ver bence aile hekimindeEki Görüntüle 3806313
Benim testimde böyle cikti sence gebelik varmıdır
Çizgi hemen belirdi ise vardır bende böyle oğrendim ama ilk 2 3 dk içinde çıkmis olması lazım bu gün kan ver bence aile hekiminde
Ya dün beta verdim saglil ocagina herseyi istemis hemoglabin idrar ya beta istememis ozellille kadina beta icin geldim.demistimÇizgi hemen belirdi ise vardır bende böyle oğrendim ama ilk 2 3 dk içinde çıkmis olması lazım bu gün kan ver bence aile hekiminde
Bugun adet olmam gerekkiyor normalde sabah ilk idrarla test yaptim boyle cikti 4 dk icindeYa dün beta verdim saglil ocagina herseyi istemis hemoglabin idrar ya beta istememis ozellille kadina beta icin geldim.demistim
Aaa nasıl istemez ya ne kadar saçmaYa dün beta verdim saglil ocagina herseyi istemis hemoglabin idrar ya beta istememis ozellille kadina beta icin geldim.demistim