Silik Çizgi

halperts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Merhabalar burda yeniyim. Tiroid ilacı kullanıyorum da doktorum gebelik durumunda hemen gel dedi. Ben de içim rahat etsin diye test yaptım. Reglime 2-3 gün var. Sanki çok az bir silik çizgi görünüyor. Ben mi yanlış algılıyorum acaba? Ne dersiniz böyle öğrenen oldu mu?
Not: fotoğraflar testi yaptıktan 5-10 dakika sonra çekildi.
IMG_3643.webp

Eklentiler

• IMG_3644.webp
    IMG_3644.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 319
  • IMG_3639.webp
    IMG_3639.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 276
Merhabalar burda yeniyim. Tiroid ilacı kullanıyorum da doktorum gebelik durumunda hemen gel dedi. Ben de içim rahat etsin diye test yaptım. Reglime 2-3 gün var. Sanki çok az bir silik çizgi görünüyor. Ben mi yanlış algılıyorum acaba? Ne dersiniz böyle öğrenen oldu mu?
Eki Görüntüle 3742660
Var canım kan testi ver beta hcg sonra git hemen doktoruna

Eki Görüntüle 3742660
İnş vardır ama görüyorum ikinci çizgiyi yani 🥰😇

Evet ben bir silik çizgi görüyorum ama birde efektsiz halini at bakalım inş vardır hadi sende benden ol beni yanlız bırakmamış olursun 🤣
Adet günüm yarın ama normalde hep 2 gün önceye atar dün gelmediği için bu sabah ilk idarar ile yaptım çok belli belirsiz yani var gibi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_5453.webp
    IMG_5453.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 351
Adet günüm yarın ama normalde hep 2 gün önceye atar dün gelmediği için bu sabah ilk idarar ile yaptım çok belli belirsiz yani var gibi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
Hatta bugün gün geçti Yarın sabah git erkenden saat 9.00'da sağlık ocağına kan testi var Beta HCG

Akşam özele gidip beta yaptırsam olur mu yeni evliyim ve farklı bi şehirdeyim henüz sağlık ocağına kayıt aldırmadık
Olur tatlım başka şehirden taşındıysan sabah misafir olarak geldiğini başka şehirden henüz adresi aldıramadıgını söyle hem saglıknocagına kayıdını yaparlar hemde beta hCG bakarlar

Hemen ilk dk larda çıktıysa bekletme miş sen yalancı olması%40 diyebilirim ama hemen çıktıysa damlattıktsn sonra idrarı %99 vardır
Yanlış yazmışım yarım saati geçtikten sonra veya 20 dk geçtikten sonra çıktıysa yalancı oluyor ama hemen idrarı damlattıgında çıktıysa ilk dk larda o zaman % 100 vardır

Eki Görüntüle 3742660
Ayni testi bende kullanıyorum asla ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı sendeki Umut verici inşallah vardır 😍🫠 sonucu bekliyorum 👏🤲

Back
X