Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Trasnferim bugün 8 günü dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı çok az belkide kuruma çizgisi gibi bişey çıktı belirgin değil sizce tutmamış olabilir mi
Trasnferim bugün 8 günü dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı çok az belkide kuruma çizgisi gibi bişey çıktı belirgin değil sizce tutmamış olabilir mi
Tebrikler canım pozitif bu..Rabbim sağlıklı ilerlemeyi ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Haa bu arada benim gebelik testim 9.gün böyle çıkmıştı..hatta sabah ilk idrarla yapmıştım testi..negatif diye ağlayarak geri yattım..ilaç zamnı geldiğinde kalktım ve böyle silik çizgi gördüm...sonra dayanamadım kan testi yaptım 43 çıkmıştı..şimdi oğlum 15 aylık